Što jecirkulacije zraka Kamin

? Učinkovitost proizvodnje topline u kamina Procjenjuje se da je samo 10 posto , prema podacima američkog Ministarstva poljoprivrede . Usprkos svoj ​​ugled za usisava više topline nego što su stavili van , kuće kamina stvaraju ugodnu, dobrodošlice atmosfera . Dok su neki generiraju toplinu od vatre , zraka kruži kamini proizvode toplinu pomoću kretanje zraka . Štoviše ,cirkulacije zraka ložište može biti jedan izvediv izbor ako ste u potrazi za instalaciju kamin dizajniran za oba izgledu i učinkovitosti grijanja . Funkcija

Air kruži kamina - nazivaju toplina cirkulira ili heatilator kamina - topline zrak teče preko tople površine kamina je . Paneli i usjeka nalaze na dnu ložišta komori privući svjež zrak iz prostorije i zagrijati ga kao što se diže u komori . Paneli kretati i cirkuliraju zrak između komore i panela . Zračni kruži kamina obuhvaćaju ložišta , grlo , dimnim kupolu i prigušivač . Smoke kupole pokriti ložišta komoru , i amortizeri regulirati nacrt putuje i iz otvora .
Komponente

cirkulacije zraka kamini su metalni ložište čelika , grlo, dim polica i amortizera . Amortizeri regulirati nacrt putuje i iz kamina otvaranju. Toplinski štitovi ili staklena vrata širom ispred kamina pomoći zadržati topli zrak . Ove staklena vrata također spriječiti zrak u prostoriji od ulaska u ložište i ometali nacrtu dimnjaka . Toplinski štitovi raditi u suradnji s prigušivačima , koji su ostavili otvoren da se izbaci višak dim kroz vanjske otvore za zrak .

Prednosti

cirkulacije zraka kamini imaju tendenciju da se mnogo hladniji od zračenja topline kamina koji emitiraju toplinu zrači iz tople površine cirkulacijske je . Ložište materijala kao što su predloženi čelika pružaju značajan izdržljivost i otpornost na toplinu i koroziju . Neki cirkulacije zraka kamini su gradili s toplinskim cijevima koje kanal zraka na vruće metalne površine . Ugrađeni ventilatori također povećavaju protok zraka , pomažući zrak kruži kamina zagrijati brzo .
Expert Insight

Konvencionalni vatrostalna opeka i zidanje kamina notorno neučinkovit za sastanak grijanje potrebe domova . Ipak,kruži kamin jedinica instalirana u zid može poboljšati kamin performanse i učinkovitost grijanja , prema ministarstvu poljoprivrede . Korištenje toplinski otpornih materijala i konkretnih pojačanja u područjima kao što su ognjišta i poboljšanje učinkovitosti . Sveučilište u Missouriju navodi cirkulacije zraka kamina '", jednostavnost instalacije " i posebnim ventilacijskog sustava i dodatnih faktora koji ih čine isplativije od tradicionalnih kamina .

Kako napraviti drvenu Mantel

Drveni ogrtači okvira kamin i otvori privući veću pozornost na početnu naglaskom. Osim toga , možete koristiti mantels za prikaz zbirki i slike . Mantel se sastoji od dva dijela:kamin okružuju iMantel polica . Da bikompletna drvena Mantel morate izgr

Více >