Kako Ponovi kaminom Surround

redoing kamin okružuju brzo obnavlja izgled kamina u cjelini . Šteta , obojene površine ili čađava cigle su uobičajeni razlozi za obnovu kamin okružuju. Pločica jepogodan materijal za pokrivanje svoj ​​kamin okružuju. Pločice držite se dobro na toplini kamina , a oni pružaju čist, obnoviti površinu na prednjoj strani uređaja . Drvo okvir oko surround će istaknuti pločice i pružiti dodatni detalji na tom području. To je ono što vam je potrebno
Hammer
ČIZEL Screenshot Zaštitno oku nositi Srpski Thinset s lateks aditiva
lopatica
pločice
injektiranje
injektiranje plutaju
Spužva
drvo kamin okružuju
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pregledajte kamin okružuju tražiti štete u tekućem materijalu . Akokamin je cigla, tražiti labave mort ili cigle koje treba ukloniti ili popraviti prije nego što je pokriven drugim materijalom . Cigla će ostati na kaminu , pa želite stabilnu potporu za novi ovjes.
2

ukloniti postojeće pločice akokamin već ima tu materijala na surround . Koristite čekić i dlijeto razbiti pločice . Nositi zaštitne naočale ili zaštitne naočale tijekom uklanjanja pločica .
3

Pokrijte cigle kamina pomoću thinset mort koji sadrži lateks aditiv . Lopaticom na thinset pa su talog linije su popunjena ipovršina postane glatka, pa čak . Neka thinset suho preko noći .
4

Postavite pločice , s početkom duž gornjeg ruba ložišta u sredini . Širiti novi sloj thinset na području i pritisnite pločicu na mjesto . Nastavak ugradnje pločica , pravopisa često sa razini da se još retke .
5

zaptivnog linije šireći talog s pomičnim zarezom . Obrišite višak sa strane plovak . Očistiti pločice s vlažnom spužvicom nakon 30 minuta . Neka pločice postavljene za 48 sati .
6

Priloži drvo kamin okružuju na zid tako da uokviruje popločan prostor . Pre -made kamin okružuje dostupni su na kamin trgovine ili home poboljšanje dućana .

Što jeMontažne Kamin

? Tradicionalni kamina potrebna dimnjak da se dim iz gorućeg drva izvana . Današnja montažne , ili nula klirens , kamini ne trebaju cigle i mort dimnjak za ventilaciju. Neki stilovi uopće ne zahtijevaju ventilaciju na sve . Montažne kamin je sigurna

Více >