Kako se prijaviti Vatrostalni žbuke

Vatrostalni cement se često koristi za polaganje opeci u visoko - temperaturnim uvjetima, kao što su kamina . Vatrostalne morta sastoji od Portland cementa , kvarcnog pijeska, perlita i pečene gline . Iakozidanje tehnika koja se koristi za vatrostalne žbuke nalikuje popularno koristi Portland cement - polaganje tehniku ​​, te bi trebao dopustitivatrostalnog cement da se potpuno osuši prije nego što ga izlažu visokim temperaturama . Nakon što se ova smjesa suši temeljito , to bi trebao biti u stanju da izdrži godina visokim topline exposure.Things što vam je potrebno Srpski gume ili kožne rukavice
Vatrostalni mort
drveni štap
Margin lopatica
Opeka Screenshot Vladar Screenshot Brick čekićem ili gumeni bat
Stručni celuloza tiler spužva
Water
kantu Screenshot keramičke vune (ukoliko je potrebno )
pokazati više Instrukcije

1

Očistite područje u kojem se namjeravate postaviti cigle . Počiste područje i oprati pod mlazom vode . Dopustitepovršina potpuno osuši .
2

Otvorite vatrostalne žbuke kantu i agresivno promiješati sadržaj s drvenim štapom promiješati ili žlicom . Mješavina se može riješiti ili odvojiti vrijeme skladištenja i transporta , pa je bitno da se temeljito promiješati smjesu da ga dovede natrag u odgovarajućem stanju .
3

Koristite margin lopaticu primjenjivati​​ sloj maltera za suhu ciglu . Kao opće pravilo , dok radite opeci trebali primijeniti mort izravno na ciglu , a neradnu površinu. Također možete umočiti radni rub svog cigle u smjesu , ako vam je draže ; samo pazitecijeli rub bude pokrivena .
4

odmah staviti ciglu na mjesto na radnoj površini . Gurnite prema dolje i uvjerite se da je cigla dobiva dobru vezu na površini na kojoj je postavljen . Mort treba istisnuti iz pukotine , jer je legao i gurnuo na mjesto . Fuge između cigli trebao biti oko 1 mm, a nikad ne veći od 3 mm širine .
5

Scrape višak morta off rubove sa svojim lopaticom i stavite mort natrag u kantu .

6

zgrabite svoj ​​sljedeći ciglu . Pokrivaju donji rub s mortom na isti način , kao i na strani ruba koji se dodiruje prvi opeke što položen . Gurnite ga u mjestu dok se ne dobije dobru vezu . Ponovite ovaj postupak sve dok ne završi svoj ​​prvi red .
7

Provjerite prvi red uz razinu kako bi se osiguralo da je to razina . Ako su cigle potrebno podešavanje , koristite cigla čekić ili gumeni bat ih iskoristiti na svoje mjesto .
8

Koristite lagano natopljenom profesionalni celuloze Tiler spužvu za čišćenje cigla prostor dok radite . To će držati područje čisto , uklonite pretjeranu mort iz zajedničkih područja i eliminirati bilo skitnica mort koji je zagubljen na radnoj površini . Isperite spužvu u kantu vode često i odzvanjati višak vode .
9

Nastavak polaganje naknadne slojeva opeke dok ste dostigli željenu veličinu i oblik .
10

Mjesto četvrtina veličine količine vatrostalne žbuke uz rub radnu površinu , ako se natječete keramičke vune do opeke . Rad s jednog kraja , primjenjuju se srednji pritisak na mort područjima kao što pozicionirati vune u mjestu .

Kako instalirati Glina dimnjaËara Pot

Dimnjak lonci su terakota gline cilindri montiran na vrhu dimnjaka za produljenje dimnjaka i poboljšava nacrt . Dimnjak lonci tradicionalno se misli kao Britanci , ali su korišteni su u mnogim mjestima u cijeloj povijesti . Dimnjak lonci također mogu

Více >