Kako isključiti signalno svjetlo na plinski kamin

Prije duljeg izbivanja ili obavljaju popravke , morate isključiti Žižak i plinom odvode uređaja . Isključivanje signalno svjetlo na plinski kamin ne zahtijevaju posebne alate i materijale . Čak i bolje , pronalaženje i operativni kamin na gas je signalno svjetlo i zaporni ventil nije samo jednostavan , ali je priprema da iskorijeni komunalnih usluga u emergency.Things morat ćete Srpski odvijač
Show Više Upute
Korištenje vreteno Žižak

1

Otvorite kamina je pristupnu ploču za pristup signalno svjetlo . Ako vaš kamin nema pristupnu ploču , do unutar kamina za pristup signalno svjetlo . Potražite vijka za podešavanje signalno svjetlo je u prostoru u blizini pilot svjetlo ; Ovaj vijak često ima debeli , cilindričnu kapu .
2

Uklonite vijak za podešavanje naslovnicu .
3

Umetnite odvijač u utor za vijak za podešavanje je i okrenuti vijak u smjeru kazaljke smanjiti i ugasiti plamen .
Korištenje opskrbe plinom Shut - off ventil
4

Otvorite kamina je pristupnu ploču lociratiopskrbe plinom zaporni ventil . Alternativno , traži se zidovi koji graniče sa kaminom locirati opskrbe plinom zaporni ventil . Opskrbe plinom Kamin blokiranja često imaju ravne i zdepasto ručke .
5

Okrenite ventil u smjeru kazaljke na satu zaporni na položaj "OFF" . Ručka Ventil je trebao odmarati okomito ili poprečno , na tijelu je ventil je .
6

Provjerite signalno svjetlo kako bi se osiguralo da seplamen ugasi .

Koja vrsta ugljena mogu biti spaljen u peći na drva

? Nakon što je peć na drva jeposlastica za osjetila iudobnost za tijelo . Odjednom ,hladno i vjetrovito soba topla i ugodna , asličan šumi miris prožima zrak . Ali, ako pogledate preko na vašem opskrbe drva i da ste sve do vaših posljednjih nekoliko

Více >