Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kamini >> Content

Ideje za izdvajanje Kamin Heat

kamin je čestožarišna točka dnevnog boravka , te u nekim slučajevima , čak icijeli dom. Romantična slika vatre, kada je vrijeme vani je hladno dobro poznato i zasluženi . Međutim , u smislu učinkovitosti grijanja , kamini nisu na vrhu popisa . Većina topline iz kamina ide gore dimnjak . No,kamin ne mora biti tako neučinkovit . Postoji nekoliko načina kako bi vaš kamin učinkovitiji tako da možete uživati ​​u lijepoj vatru , bez brige o tome što vas to košta .

Najam dimnjaka stručnjak za instalaciju prigušivač . Amortizer ide na vrhu dimnjaka i stvara pečat koji sprečava hladno curenje i uzrokuje spuštanje. Toplina također zarobljeni unutar dimnjaka , stvara više topline koja dolazi u svoju sobu .

Instalirajte umetak kamin . Umetak je u osnovidolikuje da ide preko otvaranja kamina i ima staklena vrata i obično puhala . Kamin pločice su relativno jednostavan za instalaciju . Umetak oblikuje pečat oko otvora kaminom i sprječava bilo hladnog zraka curi u kući . Poluga kontrolira količinu zraka ide u vatru , koja vam pomaže regulirati intenzitet vatre .

Instalirajte dimnjak liner . Malo složeniji nego umetkom , možda želite razmisliti o zapošljavanju dimnjaka stručnjak instalirati brod . Dimnjak brod stvara bolje nacrt za svoj kamin i lako se čisti . Budući da je lako očistiti , vaš kamin će spaliti učinkovitije i proizvoditi više topline .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1016120988.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.