Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kamini >> Content

Što trebate napraviti Wood snimač iz 55 Gal Bačva

? Drva štednjaci su jednostavni uređaji , a koristi 55 galon barela kao što su one u kojima bulk ulja i drugih proizvoda se isporučuju se često koriste kao polazište za ekonomično , home - izgrađen peći . Iako je moguće izraditi i montirati dodatne dijelove potrebne za dovršetak peć od nule , ako imate zavarivač , acetilen baklje , alata za obradu metala i potrebne vještine i materijale , setove koje opskrbljuju dijelove potrebne su dostupni iz nekoliko izvora . Koristeći kit od pouzdanog proizvođača pojednostavljuje uvelike bez povećanja troškova, znatno . Komponente

drva štednjaci sastojati od ložišta ( u ovom slučajukoristi barel u dobrom stanju ,tipa s trajnim krajevima sa samo par bungs se dodaju ili oduzimaju sadržaj ) ,vrata dodaj drva i /ili regulira dotok zraka na vatru, nogama da podrži štednjak i držati ga na pod , i prstenom na kojise spaja na cilindar oduška izvan dima i izgaranja plinova . Kompleti dostaviti dodatne dijelove , osim za dimovodne cijevi .

Setove dolaze sa zagradama i nogama kako bi podržao cijev vodoravno , vrata s podesivim otvore regulirati količinu zraka koji ulazi u peć , aovratnik i prirubnica na koju cilindar će biti priključen . Svi ovi dijelovi će vijak na cijevi .

Građevinski

upute koje dolaze s setove će pokazati točno mjesto i dimenzije vrata rupu i ispušne cijevi koje treba rezati u bačvi . Da biste izrezali cijev i pričvrstite dijelove , trebat će vam bušilicu i bitove ,sablja vidio ili ubodnom s pila za metal lopatice , trakom mjeru i masti olovkom , jednostavnih ručnih alata , radne rukavice i zaštitne opreme za oči .

metal od kojeg su izrađene 55 galon bubnjevi lako bušiti i rezati . Koristite marker ocrtati rupe koje treba rezati , izbušiti rupu starter dovoljno velik da stanesablja pile i izrezati uzduž oznake sablje vidio . Pila za metal ( rezanje metala ) lopatice nose brzo te su skloni lomljenju tako da očekujem da koriste dva ili tri prije nego što su učinili .

Nakon što se otvori rez , položaj nogu zagrade, vrata i dimnih prirubnicu , označiti rupe za vijke i drill ove rupe . Pričvrstite dijelova s vijcima koji dolaze u kompletu , spojiti peć na dimnjak , aštednjak je spremna za uporabu .
Ostala razmatranja

prvi put zapaliti vatru u peći ,boja na cijevi će pušiti , žulj , Char i može izgorjeti ili čip off . Jeste vrata i prozore otvorene i širiti TARP na podu oko štednjaka da bi čišćenje lakšim .

Podstava dno peći s pečene će produžiti život na štednjaku i znatno će se održati toplinu u razdoblju nakon vatra izgori .

Iako su otvori na vratima će vam omogućiti da podesite količinu zraka uzimajući u komoru za izgaranje , a time i koliko brzo drvo gori , prigušivač u dimovodne cijevi između peći i dimnjaka će omogućuju vam da prilagodite ispušni regulirati količinu topline bijegu do dimnjak .

Stan štednjak vrhova koji pridaju horizontalne barel peći su dostupni . Oni omogućuju barel štednjaci služiti kao kuhati peći .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1016121003.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.