Kako li puloveri s utezima na podu

Bučicama puloveri prvenstveno radi svoje lats , ili leđni mišić mišiće , koji su velike mišiće vaše midback samo ispod okretaljka lisicama . Puloveri su i moćne vježbe za prsa i ramena . Tradicionalna postava za ovu vježbu je ležati na leđima na težinu klupa , ispružite ruke iza glave i omogućititežinu da se objesiti u igru ​​s klupe . Međutim , ako želite napraviti pulovera na podu , pokušajte ravno i ruke niz . To je ono što vam je potrebno Srpski yoga mat
budaletina
Prikazati više uputa Screenshot
1

Zagrijavanje prije nego što to budaletina pulovera . Šetnja žustro za 5 minuta , ne skakanje dizalice ili voziti bicikl .
2

Spread yoga mat na podu i stajati bućica na kraju na vrhu mat . Legnite na strunjači s leđa i noge na podu , nogu savijenih i glavu na istom kraju kao budaletina .
3

Ispružite ruke iznad glave i uhvatite donju top težina upended budaletina . Vaši dlanovi treba suočiti , prstima i palčevima preklapaju podržati težinu .
4

uzdisati kao što dizati ruke ravno gore . Zaustavite lift , kada su vam ruke ravno iznad prsa . Budaletina će biti visi , pokazujući na prsne kosti .
5

udisati kao da smanjite svoje ruke natrag u početni položaj . Nemojte podešavati težinu natrag ; ostavite ga da lebde oko 1/2 cm iznad poda .
6

Ponovite pulover onoliko puta koliko je to moguće dok ne osjetite zamor mišića . Raditi do tri seta od 10 do 15 ponavljanja .

Kako instalirati reflektirajuća izolacija Pod beton

Reflektirajuća izolacija ispod betona pomaže zagrijati nepromijenjenih betonske ploče, ili ako se nalazi ispod ploče s ozaren grijanje spojen , pomaže zadržati toplinu iz curi iz dna i strane ploče , povećanjezračenja Sustav je učinkovitost . Instali

Více >