Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> podovi >> Content

Koja je minimalna veličina za podni odvod u komadu ?

Kod gradnje kuće , sve o njoj se određuje izgradnju kodove . U slučaju vašeg betona , ploča katu , vrsti tla ispod njega , koliko je pojačanje to zahtijeva , pa čak iminimalna veličina za podni odvod , mora zadovoljavati nacionalne i lokalne vodovod i izgradnju kodove . Kat Drain

beton , ploča podovi obično koristi u podrumima . Ploča počiva izravno na prljavštinu i pojačan zavarenih žičana ili Rebar prolazi kroz njega . Ploča bi trebala padinu prema podnih odvoda instaliran u njemu kako bi izravan vlage u odvod i daleko od ostatka prostorije . Ukupna debljina ploča treba ostati jedinstvena , čak iu nagnut područja . Podni odvodi spojiti odvodnih cijevi koje dovode do bilo u kanalizaciju ili septičku jamu . Oni su često nalaziti u blizini aparata kao što su odjeća za pranje vjetrobrana, što može curiti voda .
Minimalna veličina

Veličine za sve odvode , bilo za sudopera, tuševa ili uređaja , je određena nacionalnim propisima. Minimalna veličina za podni odvod je 2 cm u promjeru . Ona može biti veća , ali ne i manje . Minimalna veličina je namijenjen kako bi bili sigurni da je čak i radi punim kapacitetom ,cijev kojavodi do odvod nikada neće biti više od pola puna . To ostavlja prostora za zrak u drugom dijelu cijevi , što pomaže da ga oduška i drži vodu koja teče kroz njega se brzo i ravnomjerno .
Ostali uvjeti
< p > Podni slivnici moraju ispunjavati i druge standarde , kako bi se do koda . Cijevi u vašem domu moraju biti ventilirani . U žljebovi koji se povezuju s podnih odvoda moraju imati minimalnu veličinu vent od 1 1/2 inča . Zbogpodni odvod spaja na kanalizaciju , kanalizacija plin može drift do cijev i unesite svoj ​​dom kroz odvod . Odvod mora spojiti na zamku da blokira plinova za hvatanje vode u krivudavi dio cijevi , stvarajući hermetičan barijeru . Za podni odvod ,minimalna veličina zamka je 2 inča . Ako instalirate veći podni odvod , morate instalirati veći zamku kao dobro.

Razmatranja

Prilikom odabira podnih odvoda za vaš dom , uzeti u obzir kako namjeravate koristiti sobu u budućnosti . Ako ste možda dodati tuš ili WC u blizini, možda želite povećati veličinu odvod za smještaj povećani rizik od poplava u podrumu . Instaliranje minimalne veličine će se sastati kod i bitinajjeftiniji izbor , ali to vam ne daje toliko slobode da poboljšate svoj ​​podrum u budućnosti .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/floors/1016121212.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.