Kako koristiti Jack Hammer ukloniti Zavičajni kamenom podu područje koje se nalazi na vrhu betona

Pregradnja poda često počinje s uklanjanja starog podnice materijala . Ovaj proces jeizazov , akokat se sastoji od rodnog kamena na vrhu betonskih ploča . Uklanjanje ove vrste podova zahtijeva korištenje robusnoj jackhammer dostupna na alatnoj opskrbu poduzeća . Jackhammer pruža potrebnu snagu da se probijemo u kamenu , omogućujući vam da uklonite raspao materijal . Iakoproces je jednostavan , slijedite sve sigurnosne mjere kako bi se spriječilo injury.Things što vam je potrebno
Steel vrhom radne cipele
Radne rukavice
zaštitne naočale pregled uha ZAŠTITA Screenshot Prašina maska ​​
traka mjera Screenshot slikareva traka
Jack čekić sa lopata malo
lopatu Screenshot Trash može

pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Skupi svu odgovarajuću zaštitnu opremu prije s početkom u jackhammer . Zaštitna oprema mora uključivati ​​metalnim vrhom čizme , radne rukavice , štitnike za uši i zaštitne naočale . Vi svibanj također žele respiratora masku ako nema prozora ili vrata kako bi osigurao ventilaciju .
2

Odrediti područja kamenom podu koje želite ukloniti stavljanjem traka od slikareva trake na njemu . Ako uklanjate sve do poda , preskočite ovaj korak .
3

Rent električni jackhammer od alata opskrbe namirnicama i instalirati pik malo u nju , slijedeći upute proizvođača . Priključite kabel u blizini električne utičnice .
4

Stavite malo na jackhammer na jednom dijelu kameni pod i raširila noge i daleko od njega . Povucite ručicu okidač za početak jackhammer i držite ga na mjestu u okomitom položaju na podu . Nastavite ga drži na mjestu dok se komad kamena pauze slobodnih i možete vidjeti betona .
5

kutmalo od jackhammer unatrag na 30 do 45 stupnjeva kut i koristiti ga kao polugom podignite više od kamenog poda .
6

Rad svoj put po podu bušenje ispod izloženi rub kamena i znatiželjnih gore sa jackhammer dok ne olabavi sve kamen .

7

Isključite jackhammer i lopata olabavljeni kamen u kantu za smeće . Povucite smeće može van baciti materijal u kontejner za smeće .
8

ukloniti temeljni beton na isti način što je učinio kamen , prva bušenja kroz njega sve dok ne vidite prljavštinu . Zatim početi koristiti malo jackhammer kao bara vrana dok svakonkretna je labav . Izvadite komade betona pomoću lopatu i kantu za smeće .

Što je vitrified Keramičke pločice

? Vitrificirani pločica jekeramička tvar koja nudi alternativu drveta i prirodnog kamena za podove koji primaju velik promet . Glazirane pločice održavanje gotovo besplatno i odupire grebanje , habanje i druga oštećenja na habanje . Vitrificirani plo

Více >