Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> podovi >> Content

Bija vs Maple katova za Cottage Home

Odaberite podnice za vaš vikend kuće koja odgovara da je seljački, zemlja dekor osjećaju što želite postići , kao i podnice to je izdržljiv i dugotrajan . Iako svi Parket može patiti kada namještaj je vukao preko njih , ili izlijevanje stajaćice ostaju predugo , tražiti tvrdo sorti, kao što su Bija i javora , preko mekog koji nije otporan na pješačkim prometom . Bija - Kat Prednosti

Bija podnice je drugi najteži podnice opcija dostupna u SAD-u , nakon što Mesquite drvo . To čini izdržljiva podnice , osobito za visoke prometne područjima kao što su hodnici , dnevne sobe i kuhinje . Bija je otporniji protiv izlijevanja i predmeta koji padaju na pod . Predmeti koji spadaju na mekše drvo može rezultirati ogrebotine , mrlje i ogrebotine . Koristite metlu i vakuum da biste dobili osloboditi od prašine i prljavštine . Neutralni pH čišćenje izrađene posebno za Parket se također može koristiti za dublje čišćenje , ili koristite vlažnu krpu ili grimase . Nikada nemojte koristiti mokru krpu za čišćenje Bija ili bilo Parket , kao što može dovesti do pojave mrlja . Bija drvo dolazi u prezasićenost ocjenama i bojama , uključujući svjetlo tan do crvenkaste nijanse . Grade od drva omogućuje da ide za više rustikalnom izgledu , jer niskog stupnja drvo ima više čvorova i maraka . Viši stupanj drvo je glatko i mane besplatno .

Maple - Kat Prednosti

Kao i kod hikori drvo , javor jejednogodišnja sorta koja je vrlo otporna na ogrebotine i druge odjeće, obuće i suza . To može ostati u idealnom stanju , ako dobro održavana , uključujući redovito brišući se riješiti prašine . Koristite umočenu - out mokru krpu za intenzivniju čišćenje ; Uvijek iscijediti krpu kako bi izbjegli vodu mrlje na flooring.The uskoj zrno drva sprječava se rasipanju ili slivering lako , a njegova jedinstvena tekstura pomaže uljepšati većina soba . Glatko drvo s nekoliko nedostataka , boja u rasponu od svijetlo smeđa do crvenkasto smeđe . Bjelila i ostale oštre deterdženti ne treba koristiti , jer može dovesti do zamrljan maraka i mrlje .
Bija - Kat nedostaci

Bija drva može izazvati tjeskobu ako ga instalirate sami , jer jesmjelost od drva čini teško rezati i oblik . Njegova teško i vlaknaste tekstura čini naporno rezati u čistim , ravnih linija , a također čini brušenje naporan . Kupnja gotovih rezove hikori drva eliminira te nedostatke . Izbjegavajte što više potencijalnih problema prilikom kupovine Bija drva tražeći prodajni predstavnik za uzorak drva prije nego štozavršite s kupnjom . Budući da postoji toliko različite u Hickory drva boji i kvaliteti , tražeći uzorak je bitno da se izbjegne primanje podova u neželjenom hladu na instalacije dan .

Maple - Kat nedostaci
< p >glavni nedostatak javora drvo podnice je njegova reakcija na vlagu i temperaturu . Držite klimu u prostoru na umu prilikom razmatranja javorov instalaciju podnice , jer je sklon podijeliti i oteći u visokom vlagom i smanjiti kada je vlažnost zraka preniska . Malobrojnije podnice može dovesti do praznine između podnih ploča . Idealna temperatura i vlažnost zraka za javor drvo podnice je između 55 i 75 stupnjeva C i 35 do 75 posto , odnosno.


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/floors/1016121582.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.