Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> podovi >> Content

Proces recikliranje Timber Podovi

reciklirano drvo podnice , ili ako se otkrije drva kao što se ponekad naziva , nudi eco -friendly alternativa koja je obnovljivi i održiv . Umjesto glodanje novim drva za podove , stara drva se spremaju i preraditi da se ponovno koristiti u drugoj kući . Dok recikliranje drvo jezeleno praksa , to je intenzivan rad , što može voziti troškove do gotovo ono što bi trošak za kupnjudrva novi . Međutim , za one koji brine o okolišu , to jemala cijena za platiti . Trganjem Wood Srpski Srpski

proces suza - out za otkrije drvo je teže nego tipičnom suza -out . Morate zaštititi integritet drveta i lagano popustiti ga iz kadra umjesto da je jednostavno izvrsno se . To traje blagi dodir i zahtijeva više strpljenja . Možete koristiti zagledati barovima na poluge drva off starih čavala , a možete koristiti i pile na slobodnom drva koje se ne mogu iskidao sigurno .
Provjera za štetu

Jednom drvo je uklonjen iz stare strukture ili podu , ispitati ga temeljito štete . Teška strukturna oštećenja - kao što su duboke pukotine , savijanje ili popriličnu štetu vode - činiodbor je neupotrebljiv za većinu projekata . Ali boje ili površinske pukotine koje ne proširiti u srcu brodu su obično nije problem jer su dodali slovo na drva .
Čišćenje

Jednomodbora prolazi inspekciju , uklonite sve stare nokte ili ljepila . Osim toga , uklanjaju nečistoću i insekte od drva . Možete koristiti paru kako bi popustiti prljavštine i ubiti bugova , ili u nekim slučajevima možda vrijede kemikalije . U manjoj operaciji ,jednostavna drva sapun može očistiti drvo i čine ga više naočit .
Brušenje drvu

osim ako ćete koristiti reciklirani drva kao - je , morate pijesak dolje ili avionom ga . Izglisiravanje će pomoći čak i izvan blagi štete na brodu i izložiti izvorni drva . Ovaj proces je puno brže od brušenja , ali to će ukloniti dio odbora . Za male projekte , brušenja s blok brusilicom je obično više nego dovoljan da se ukloni stari završiti ili atmosferilija te krenuti ispočetka s otkrivenom drva .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/floors/1016121642.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.