Kako instalirati Pergo parket u vežama

Pergo laminata jepopularan izbor među mnoge kuće , jer je jednostavan za instalaciju . Instaliranje Pergo podnice na vratima jemalo teže nego postavu parketa u ostatku prostorije . Najbolji način da se lako instalirati Pergo podnice na pragu je da trim dno letvica na vratima . Obrubljen prešanje , učinit će to moguće skliznuti podnice ispod vrata , umjesto da nekoliko teških posjekotina na flooring.Things što vam je potrebno Srpski vakuumu ili metlu
Pergo podnice
Pjena podloge
Dovetail vidio
Vacuum
Mjerna vrpca
olovku Screenshot Tablica vidio Srpski gumeni bat
Pritiskom blok
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pripremite površinu za Pergo podnice . Pomesti ili usisati podnu na vratima .
2

Pronađite malu dasku od Pergo podova i mali komad pjenaste podloge . Postavite Pergo dasku naopako na podloge . Postavite dva komada odmah pokraj dovratka na vratima .
3

Trim daleko dovratak i ulazne letvice žlijebnim pilom . Koristite podloge i Pergo komada kao vodič za pile . Izrežite letvice i dovratnika , a zatim izvadite izrezane dijelove s odvijačem . Očistite područje s vakuumom .
4

Testirajte odrezanih dovratnika klizanjem Pergo podnice i podloge ispod dovratnika . Akopodnice ne odgovara možda morati smanjitimalo više od dovratak .
5

Koristite upute proizvođača za instalaciju Pergo parket u sobi . Na vratima , mjerenje prostora za svaki komad laminata s mjernom trakom . Prijenos mjerenja na Pergo podnih dasaka s olovkom . Izrežite podnice veličini na stol vidio .
6

Gurnite vratima podnice u mjestu pod dovratak . Dodirnite ga na mjestu s gumenim maljem i šipci bloku .

Polaganje TrafficMaster Vinyl pločice s injektiranje

TrafficMaster vinil pločice su peel - off vinil pločice mogu instalirati na većini razini subfloors , uključujući šperploča , betona i tvrdog drva . Bez potrebe za nanošenje ljepila na podovima , vinilni pločice instalirati brže nego u usporedbi s tr

Více >