Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> podovi >> Content

Polaganje Pergo parket na Keramičke pločice

Pergo je bio jedan od prvih vrsta laminata dostupne široj javnosti . Ova vrsta podova može dati svoj dom izgled i dojam drva , mramora ili pločica . Jedna od prednosti preuređenje svoje kuće s Pergo podnice je da to može biti smješten na vrhu samo o bilo kojoj vrsti postojećih podova , uključujući i keramičke pločice . Pergo parket

Svaki strip Pergo laminata se sastoji od drva ili drvnih proizvoda komprimirani i vezani zajedno čvrsto . Ove laminat trake onda su zaključani u međusobno pomoću utora i pera sustava . Pergo i druge vrste laminata ponekad nazivaju " plutajući" podovi , jerlaminat nije vezan za podlogu .
Kat Priprema

Prije polaganja Pergo parket preko keramičkih pločica ,poda treba biti čista i bez ostataka . Bilo komadići žbuke ili thinset koje stick up preko rubova pločica treba biti podnesena , brušeno ili isklesane dolje . Niske mrlje ili neravne dijelovi keramičkih pločica katu treba popuniti s self - masa za izravnavanje i dopustio da se osuši , prema uputama proizvođača .
Molding Uklanjanje

Također prije instalacije Pergo podovi ,letvice po zidovima prostorije moraju biti uklonjena . Cut bilo katranizirati duž vrha profilacije s oštrim skalpelom . Umetnite kit nož u između suhozidom i prešanje kako bi zaštitili suhozidom dok radite . Lagano kucnite dlijeto u između kit nož i profilacije onda zagledati masku od zida .
Postava i barijere za vlagu

Ako instalirate laminat više od keramičkih pločica na cementnih subfloors ,zaštita od vlage je potrebno . Ova barijera štiti laminat od pare koja se može prodrijeti prema gore od betona . Rubovi barijeru treba preklapati oko 8 cm . Podstava je primijenjen na vrh prepreke za vlagu . Postava dolazi u više različitih stilova i dubine . Tip koji ste izabrali će ovisiti o vašem instalacije .
Polaganje Pergo Srpski Srpski

započeti u jednom kutu i položiti Pergo podnice u nizu duž zida . Koristite graničnici zadržati laminatapotrebna udaljenost od zida . Nakon što su prva dva komada laminata legao , početi u drugom redu snapping komad laminata u prvom redu s jezikom i utor za zaključavanje sustava . Nastavak polaganje komad laminata naizmjence na prvom i drugom redove sve dok ne dođete do suprotnog zida . Izmjerite i izrežite posljednja dva komada laminata veličini . Ponovite postupak s narednim redovima laminata dokboravak završi .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/floors/1016121737.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.