Kako odlučiti gdje početi prvi dio parket

Instaliranje drvenih podova može bititežak zadatak , aliugradnja drvenih dasaka je manje teško kada ste pokrenuli projekt na desnom nogom . Drvo instalacija poda ne bi trebalo početi u sredini sobe ili pokrenuti u smjeru podu grede . Stavljajući svoj ​​prvi drvo daska u ispravnom mjestu povećava snagu drvenog poda u odnosu na podlogu i olakšava instalaciju process.Things što vam je potrebno
Klin
Spacer
Show More upute

1

Odredite smjer podu grede . Pogledajte noktiju uzorak u podlogu kako bi vam pomoći shvatiti na koji način podne grede leže . Na primjer , ako su nokti u obliku vodoravne linije od istoka prema zapadu ,kat greda je instaliran u tom smjeru .
2

Nađi dugo , ravno zid koji je okomit na smjer podu grede . Zid bi trebao imati nikakvih prepreka . Ako postoji bilo kakva cipela prešanje pribijen na zid , uklonite ga s bar na povlačenje.
3

Postavite blok za odvajanje u kutu odabranog zid .
4

Položite prvi drvo daska duž tog zida . Položite dasku okomito na pod grede s tramvajskoj kraju daske protiv bloka i jezika na dasci okrenut prema van .

Kako uskladiti Otkazani porculan pločica

Osim ako kupujete novosagrađene kuće , postoji dobra šansa daporculan pločica uzorak na podu je ukinut . Proizvođači proizvodnju pločica linija za nekoliko godina , a zatim ih zamijeniti s novim stilovima . Ako ste kupili crijep sebe , onda nemate št

Více >