Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> podovi >> Content

Koji tip šperploču Podovi

? Vi svibanj nikada vidjeti šperploča koja se nalazi ispod vašeg podnice , alitip se odlučite može napraviti veliku razliku . Šperploča jepopularna podloga materijal za kojom se tepison, pločice , tvrdo i druge vrste podova . U nekim slučajevima šperploča koristi kao podloge i stavljen na vrh na podlogu za stvaranje trajnog glatku površinu za instaliranje konačni podnih materijala . Kao rezultat toga ,kat može imati tri ili četiri sloja -betonski temelj ,šperploča podloge ,šperploča podloge i , konačno ,površine podnice materijala ( tepison , pločice , tvrdo , itd. ) . Šperploča razreda

multiplex paneli su dobili dvije slovne ocjene od A do D. prvo slovo stopekvalitetni furnir od prednjeg strani ploče , a drugo slovo stopekvalitete leđa . Slovo " A" jenajviša ocjena dostupan i koristi se za panele na kojima nema malih čvorova i nedostataka . Slovo " B " jedrugi najviši stupanj , a to je s obzirom na pločama koje mogu imati male čvorova ili nadimke . " C " razred može imati otvorene čvorova , rupe, dijeli ili diskoloracije . A" D " stupnja ploča može imati više čvorova . Međutim ,ploča može imati "A" lice i "D" natrag . Slovo " X " znači da jeploča je proizveden sa starog drveta zaCentar vrijedio .
Unutarnjih šperploče

unutarnjih šperploča je dobar subflooring izbor za prostorije u kojima rade ne dobiti puno izloženosti vode i vlage . To će uključivati ​​sobe , kao što su spavaće sobe, blagovaonice i hodnicima . Interijer šperploča je takođerdobar izbor za subflooring tepison, pločice , vinil, projektirana drvo laminata i tvrdo podnice . Zajednički razreda za unutarnje šperploča su AC i BD .
Eksterijer šperploče

Vanjski šperploča jebolji izbor za sobe koje ne dobiti puno izloženosti vlazi . Iako to se zove " izvana šperploča " , ima unutarnje aplikacije za uporabu u sobama poput kuhinje, kupaonice i podrumima . Za razliku od interijera šperploča , na ljepila i ljepila koja se koriste kako bi se povezali drvetom slojeva zajedno smo jači . To činidrvo držati do vlagu bolje i pomaže spriječiti savijanje . Najčešće razreda za vanjske šperploča su AC , BC i CDX .
Strukturna šperploče

Strukturna šperploča je extra jaka i nadmašuje jedino Marine iverice u snazi ​​i izdržljivosti . To jevrsta iverice koji najbolje funkcionira u sobama koje imaju teški namještaj , uključujući i dnevne sobe , spavaće sobe i blagovaonice . To je također dobro radi u high - prometnim površinama , kao što su entryways a na katu hodnicima . Strukturna šperploča ima grubu teksturu i obično je dostupan u ocjenama CD-u ili DD .
Marine šperploče

Marine šperploča jedobar izbor za kupaonicama i podrumima . To jenajjači i najteži od svih šperploča na tržištu . Marine šperploča je povezan s visokokvalitetnim ljepila da bi strana strukturno čvrsta i da se odupre vlage . To je obično dostupna samo u A- razred. To znači da možete koristiti bilo koju od stranaka da pokaže na površini . Zbog svoje snage i svojstva otpornosti na vodu , mornarske daskevrlo dobar izbor kao osnovnog materijala za polaganje tvrdo, projektirana podnice i pločice .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/floors/1016121791.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.