Mogu li koristite plastične kao podloge Tijekom cementnom podu ?

Za razliku od konkretnih subfloors , koje apsorbiraju vodu iz okolnog tla , cementa subfloors općenito ne doživljavaju vlage pitanja . To znači daplastična podloga vodootporan obično nije nužno . Ako imate pitanja u vezi vlage dolazi kroz cementa podloga u pješačkoj katu ipak, možete koristiti plastične kao podloge . Pripremite Cement

Ne stavljajte plastične podloge preko prljavog ili neravnom betonskom podu . Na višu razinu kat cementa , možete sipati samoporavnanja spoj preko površine poda i ostavite ga da se automatski riješiti u umacima , ili možete pronaći spustio na katu sa razini i ispuniti one spustio individualno s izravnavanje spoj . Nakon što ispunite udubljenja , očistite površinu poda je s anti - mast sapunom i ukloniti sve nečistoće i mrlje nafte .
Postavljanje plastične podloge

plastičnu koristi za podloge obično dolazi na rolama . Rezati podloge na veličinu , uvaljati plastiku van po podu i izrezati traku koja doseže od zida do zida . Osigurajte prvi strip podloge na podu uz zid s plastičnom trakom . Izrežite još jednu zida do zida strip od plastike i stavi traku pa preklapa prvi strip za oko 6 centimetara , osiguravajući drugu traku naprvo s plastičnom trakom . Nastavite po podu ovaj način sve dok ne dođete do suprotnog zida .
Sekundarna Podložni

Prije postavljanja hodanje kat iznad cementa podloga , možete postaviti sekundarno podloge preko površine poda . Većina podnice materijala , uključujući i tvrdo i tepih , koristi od pjene , gume ili pluta podloge . Pjena , gumu i pluto svi daju jastuk za podnu površinu , što činikat osjećam mekše , a smanjuje buku kadje stao na kat . Pjena , gume i pluta podloge i izolirati pod.
Polaganje parket

Kada instalirate i plastičnu i pjene podlogu na cement podne površine , te dobitiisti prednosti što instalirate kombinaciju podlogu . Gotovo svaka vrsta podova može se instalirati na betonskom podu nakon što su podloge su na mjestu , uključujući tvrdo ili laminata daske i tepihe . Vi ne bi trebali koristiti pjenu ispod pločica . Ako želite instalirati pločice , koristiti backerboard ili šperploča podlogu .

Kako sniziti podloga za hendikepirane Tuš Pan

Izrada i provođenje planova za Pristupačna kupaonica sadašnjih jedinstvenih građevinskih izazova . Čvora mora biti povoljno smješten , akada se često mora biti dovoljno velik za smještaj korisnika u kolicima i jedan polaznik . Osim toga , dostupne tu

Více >