Zašto je moje WC pušenje

? Sagorjevanje toaleti sueco -friendly alternativa tradicionalnim zahoda koji koriste puno vode po ispiranju. Ove stolice dolaze u oba električnih i plinskih modela , a kako može biti vrlo zastrašujuće za vlasnike koji prvi put . Zbog spaljivanja toaleti su znatno razlikuje od modela vode flush , oni imaju različite probleme . To nije neuobičajeno , na primjer, zasagorjevanje toliet pušiti povremeno . Sagorjevanje WC Teorija

sagorjevanje wc su potpuno bezvodni jedinica za odlaganje otpada . Oni su dizajnirani za pružanje odlaganje sanitarnog otpada na područjima gdje je vodovod Pristup je teško ili nepraktično , ali struje ili plina bude dostupan. Te sanitarije, eko -friendly , očuvanje ogromne količine vode svaki dan . Čak ijedna osoba koja koristi visoku učinkovitost WC koristit će 1928 litara vode godišnje .
Kako rade

sagorjevanje toaleti su dizajnirani kao zdjeli koja se nalazi na vrhu drži komoru . Kada korisnik vrućine , otvaravrata u zdjelu iotpad se povukao u komoru ispod . Sagorjevanje WC prihvatiti i tekući i kruti otpad , kao i proizvode od papira . Nakon dva do četiri namjene ,komorne holding će biti pun . Pritiskom na gumb inicira spaljivačem , koja zagrijava otpada na između 970 i 1.400 F , okrećući otpada u pepeo .
Nepotpune Flush

pušenje sagorjevanje WC nijeneuobičajeno problem. Kadkomora drži počinje popuniti , ponekadflap koja razdvaja zdjelu iz komore ne mogu u potpunosti zatvoriti . U ovom slučaju , dim bježi kada se otpad spaljuje . Jedino rješenje ovog problema je da se spaljuju otpad češće i ukloniti pepeo na redovitom rasporedu ; oba će omogućiti više mjesta za svježim prodajom .

pro i kontra

sagorjevanje zahodi su ekološki prijateljski i zgodan za razne aplikacije , kao što su polu - trajnih ugradnji u udaljenim mjestima ili zamijeniti postojeće wC- u rekreacijskih vozila . Međutim , oni imaju svoje nedostatke . Ash se mora ukloniti često , čineći njihov svakodnevna njega velika . Oni još uvijek pale prirodnih resursa , i na plin i modeli su krivi za korištenje dodatnih fosilnih goriva , bilo izravno ili neizravno . Mnogi modeli ne mogu se koristiti dokspalionica je u postupku , što znači da je extra sagorjevanje WC ili modeli vodu za ispiranje mora biti instaliran za hitne slučajeve . Moždaje problem najviše previsoki s tim jedinicama jetrošak . EPA procjenjuje trošak za same WC i instalacije biti oko 4.000 dolara za četiri osobe jedinicom .

Problemi sa zelenim krovovima

Zeleni krovni sustavi mogu biti kompliciran kao krovnom vrtu s drveća , grmova , sjedenje i drugim sadržajima u vrt , ili oni mogu biti kao jednostavan kao trajna trava posađenih s nagibom krova . U svakom slučaju , nekoliko slojeva materijala osmišl

Více >