Organska Perad Grants

Kako sve više potrošači traže organske proizvode , poljoprivrednici su nalaz je koristan za farme organski . Prilikom podizanja kokoši organski,farmer obvezuje da koriste organsku hranu i suzdržavanja od uporabe hormona i antibiotika . Seljak također pruža kokoši s prostorom u kojem se kretati , poljubac i raditi stvari koje dolaze , naravno, da se kokoši . Dok je ovaj svibanj izgledaju kao normalne farme života , većina peradarstvo i danas se obavlja u zatvorenim prostorima s kokošima pakirane tijesno u zatvorenim posudama bez vanjskog pristupa . Za one koji žele nastaviti radosti podizanje pilići organski, postoji financijska pomoć kako bi se s pokretanja i proizvodnih troškova . Prijelaz na organsku

Iakoperadi farmer može vježbati poljodjelstva navike , koje neće nužno prevesti u organsku certifikaciju . USDA uspostavlja kriterije za poljoprivrednike koji se žele izjašnjavati kao organski . Sveučilište u Minnesoti nudi tečajeve o prelasku na organski uzgoj i od 2010 oni nude stipendije za one koji žele iskoristiti tih predmeta . Stipendija plaća i do 90 posto troškova tečaja .

Organski uzgoj Stipendije

Američko Ministarstvo poljoprivrede širi svoj interes za organski uzgoj i potpore za financiranje one koji kreću na pružanje održive, zdravu kuhinju . Jedan takav grant jeSmall Business Innovation Research Grant za uzgoj životinja i zaštite . Iznos potpore je između $ 70.000 100.000 $ i nagrade onima koji su u razvoju procesa koji poboljšavaju proizvodnju životinja i poboljšavanutritivni nusproizvod životinja . U slučaju uzgoja peradi , to bi bilo jaja . Organski uzgoj Research Foundation nudi potpore poljoprivrednicima i počinju poljoprivrednika na njihovim web stranicama . USDA također pruža financijsku pomoć za one koji žele provesti prakse očuvanja na svojoj zemlji kako bi pomogli očuvanju prirodnih resursa kroz kvalitetu okoliša poticanju programa . Ova pomoć je otvorena za one koji uključenje u stočarskoj proizvodnji . Ugovor iznosi razlikuju , ali tu jekapa od 300.000 dolara za ugovor na šest godina .

Research Grants

Organski uzgoj Research Foundation identificira organska stoke i ekonomska isplativost male i srednje organskih farmi što su područja od interesa koji su željeli financirati . Da bi mogao primiti ovu sredstva , koja ima kapu od 15.000 dolara godišnje , poljoprivrednici moraju podnijeti istraživački prijedlog zaklade upravnog odbora . Prijedlog bi trebao objasniti kakoće istraživanje pomoći u organski uzgoj zajednicu . Teme za istraživanje može biti gospodarski ,specifična poljoprivrednih gospodarstava, kao što su uzgoj , odnosno strategija za prevladavanje nepovoljnih uvjeta uzgoja .
Drugih izvora financiranja

Ako ste tek počinje ili su imali farmu za neko vrijeme , postoje izvori financiranja područje izvan organskog sektora . USDA nudi mali broj potpora za mala poljoprivredna gospodarstva . Njihova web stranica također nudi niz resursa za male poljoprivrednik . Poljoprivrednici također može provjeriti njihovu službu državnu poljoprivrede za početak seljak kreditnih programa i poreznih olakšica . Tu su ibroj banaka koje posuđuju posebno za poljoprivrednike i svibanj biti u mogućnosti pomoći u kratkoročne kredite koje pružaju dovoljno kapitala za kupnju opreme , hrane i druge materijale u startupu .

Izgradnja kači Zeleni krov

Jednom pogodan samo za konvencionalne ravne krovne konstrukcije , zeleni krovovi su sada izgrađen na kači krovovima , prolio krovove i krovove barel . Dokle god su poduzete bitne tehničke mjere opreza , vjenčali - krovni vrtovi su izvediv . Na primje

Více >