Metalni remeni za jačanje zid

Metalni remeni može osigurati učinkovit način da ojačaju zid i ostavite ga da se bolje izdržati vremenske ili seizmičke događaje . Osobito u uraganom ili potresa skloni područja , instalacija metalne trake može dokazati uštedama - i potencijalno spasonosnog - mjeru . Iako metalne trake može biti instaliran na zidovima bilo berbe , ovaj proces se obično koristi na starijim zgradama kao način da retrofit ove zgrade izdržati događaje koji su strukture nisu izvorno napravljene za rukovanje . Povijesne kuće ili zgrade , na primjer , često koristi od opremanje s metalnim remenjem , kaoproces može dopustiti da te klasične strukture izdržati više vrijednosti od zastarjelih metoda gradnje bi si dopustio zgrade rukovati . Prije instalacije

Prije opremanje zidova s ​​metalnim remenjem ,zgrada mora se pregledati kako bi se osiguralo da je sposoban izdržati taj dodatak . Mort i drvo kadriranje se mora pregledati kako bi se osiguralo da sedodatak metalnih remenja neće naškoditi već oslabljene strukture . Ako , na primjer , termite šteta je jako raširen u domu , dodavši metalne trake će stvoriti još više rupa u već švicarski sir poput drvene konstrukcije , što je zgrada još manje stabilna nego prije . Osim toga , zbog dodavanja metalne trake u zgradi zahtijeva bušenje rupa u svojim zidinama , komunalni vodovi zakopana duboko unutar zidina mora biti ucrtana kako bi se osiguralo da oni nisu slučajno udario tijekom instalacije .
Remen Instalacija Proces

Ovisno o veličini i vrsti flasteri koristi , naramenice se mogu instalirati na više načina . Neki metalne trake trebao biti instaliran samo vodoravno , povezivanje sidro sigurnije jedni drugima i poboljšanje cjelokupnog strukturalnu stabilnost doma . Drugi su instalirani vertikalno i spojen na krov , smanjuje vjerojatnost dakrov puše off u nevremena . Najopsežnija sustavi zahtijevaju stvaranje mreže s remenima koji se kreću i vertikalno i horizontalno preko zida , stvarajući metalni kostur držati zidove u mjestu unatoč silama zidovi mogu trpjeti .

ispod ili iznad drywall Instalacija

metalni remeni se mogu dodati u strukturi bilo ispod ili iznad suhozidom . U idealnom slučaju , metalna flasteri treba dodati prije vješanja suhozidom do same trake nisu vidljivi . Ako se koristi za jačanje slabu strukturu koja već ima suhozidom , međutim , naramenice se može instalirati tijekom ovog materijala , ali to će vas ostaviti s vidljivim metalnim remenjem oko koje ćete morati planirati svoj ​​dekor . Primjena metala flasteri preko suhozidom se najčešće vidi u prostorima gdje je estetika sporedna stvar , kao što su podrumima i garažama .

Razmatranja

montažu metalnih trake na strukture ozbiljan poduzetnik koji se najčešće izvodi od strane industrije stručnjak . Zbog nepropisno ugrađenih metalne trake zapravo može povrijediti strukturni integritet zgrade , ozbiljnu brigu i pozornost potrebno prilikom završetka instalacije .

Victorian Homes Obnova Vodič

Victorian arhitekture došlo je oko 1850 , a nastavio se i početkom dvadesetog stoljeća . Ovaj tip arhitekture karakterizira izrazitim detaljima uključujući strmo kosim krovovima s nepravilnim kutovima , dekorativno utvrđenim crvenilo , prednjom zabat

Více >