Kako pločica Tijekom mramorni kamin

Promjena ili ažurirati izgled sobe po pregradnja vaše kamin okružuju. Možete promijeniti izgled mramorni kamin okružuju primjenom pločica preko postojećih mramornoj ploči . Kada crijep preko mramora na ognjištu , prvo morate grubapovršina mramora , tako dapločica thinset će imati dobar vezni surface.Things što vam je potrebno
30 - brusnim papirom
Mokro /suhi trgovina vakuum
plastične folije
Tile thinset Screenshot Veliki kantu
nazubljenom lopaticom
pločica odstojnici
mokro pločica vidio Screenshot zaptivnog Screenshot zaptivnog torbu
namočenom spužvom
suhom krpom
injektiranje sealer
kist
Prikazati više uputa
jedan

pijesku cijelu površinu mramora s 30 - brusnim papirom , radi u kružnim pokretima . To će datimramora površinu, ugraviran teksture , tako dapločica thinset će se pridržavati ispravno .
2

Trčanje suhu trgovina vakuum ukloniti sve brušenja prašine s mramornim kaminom i okolnim područjima .


3

Položite komad plastične folije na podu okolno područje rada kamin . Stavite pločice na plastične folije za stvaranje suhe trčanje ili dizajn izruga-up . Suhi run će vam omogućiti da odaberete željeni uzorak ili dizajn pločica prije nego što ih se pridržavajući kamina .
4

Draw ili ugriz kredom liniju gdje jevrh prvog reda pločica će postaviti .
5

Ulijte pločica thinset u veliku kantu i pomiješajte ga s vodom . Pogledajte smjerovima nalazi na thinset torbu za omjeru vode . Počnite s malom količinom mješovitog thinset , dovoljno je samo da možete koristiti u roku od sat vremena .
6

Umočite lopaticu u thinset smjesu , i kašičica iz lopaticu - puni . Spread 1/4-inch debeli sloj thinset preko mramora , s početkom u središtu kamin okružuju i ispod granice koju ste postavili kao svoj level točke . Koristite urezani kraj lopaticom za Groove thinset sloj .
7

Pressprva pločica na mjesto na sloju thinset , i dati ga mrdati ga obveznica na thinset . Izrežite sve pločice koje je potrebno rezanje da stane u kamin s mokrim pilom . Postavite pločica graničnici ravnomjerno po stranama pločica . Pritisnite više pločica komada na svoje mjesto unutar preostalog thinset , rade svoj ​​put iz centra i stavljanje pločica graničnici oko svake pločice dok ste u potpunosti su pokriveni mramora . Dopustitepločica thinset da se osuši preko noći .
8

ukloniti sve pločice podloške između pločica . Pomiješajte crijep talog u veliku posudu u skladu sa zadanim uputama . Ispunite injektiranje jastuka tri četvrtine na putu pune s mješovitim talog. Prisiliti talog u otvorenim pločica zglobova pritisui injektiranje vrećicu . Glatka talog linije uranjanjem prst u vodu i da radi zajedno pločica zglobova . Dopustitemort postaviti barem 30 minuta .
9

Obrišite višak zaptivnog off lica pločica s navlaženom spužvom . Dopustitežbuka se suši 24 sata . Suhom krpom obrišite talog izmaglicu .
10

Koristite kist za nanesite tanak sloj žbuke za brtvljenje prema uputama proizvođača . Pričekajte do 48 sati za talog sealer da se osuši .

Kako se riješiti starih Barn Wood

Stari štagalj drvo je vrijedno i mnoge tvrtke ne samo da će se demontirati svoje žitnice i vući off drva za besplatno , čak i oni mogu vam platiti za to . Većina starih spašavanje staje u rasponu od $ 300 do 3.000 dolara, ali i one s koje se teže pro

Více >