Vrijednost Starinski Peći

vrijednost starinskom štednjaku ovisi o dobi od štednjaka , da li ili ne to je u radnom stanju i rijetkost modela . Štednjak procjena je dostupan online ili putem pošte za vlasnika koji želi saznati više o povijesti i /ili vrijednosti peći u svom posjedu . Također dostupan jeweb stranica posvećena kupnje , prodaje ili dobivanja dijelova za stare peći . Osamnaesto stoljeće American Štednjak Making History Screenshot
Kasnija štednjaka kao što je ovaj model vjerojatno počeo sa 10 - ploča peći oko 1760.

Prije pojave peći , kuhanje je učinjeno nad otvorenim kaminom koji je također služio kao jedini izvor topline u jednoj sobi kabini . Do 1728 , lijevanog željeza peći počeo zamijeniti smokey , otvorene vatre i proizvedeno u količini. Peći pojavio u kuhinji za kuhanje iu salonima i spavanje područjima pružiti toplinu . Najraniji lijevanog željeza peći su pozvani pet ploča ili dovratnik štednjaci i bili njemačkog dizajna . U 1740 je donio šest ploča bliske peći i Benjamin Franklin ' e " Pennsylvania Kamin . " Do 1760 , 10 - ploča štednjaka s pećnicom i dva krilna vrata pojavio se u ono što je vjerojatno bioprvi pravi Štednjak .
Devetnaestog stoljeća Inovacije

tijekom druge polovice 19. st. , kuhar štednjaci i rasponi su česte i nekoliko kuća su građene s kamina . Korak - top štednjaku ,dva kata model uveden u 1820 . To je povećalo područje koje kuhari mogao koristiti za lonce . Modeli iz devetnaestog stoljeća , pod nazivom kutija peći , bili su lakši i više fino baci verzije šest ploča štednjaka iz 18. stoljeća .
Početkom dvadesetog stoljeća Peći

Cook peći s početka 20. stoljeća bili su veći od ranijih peći te je dodao značajke . Zagrijavanje ladice i vodospreme dodani iznad ili pored vatre kutije i peći postalo bogato dekorativna . Keramičke površine dodao boju u kuhinju i fantazija ručkama i ladica vuče završio novi, moderniji izgled .
Koliko jeAntique Štednjak isplati ?

Stručne procjene od antičke peći , bez obzira na doba to može biti iz , dostupan je online na mjestu Starinski peći (vidi Reference ) za nominalnu naknadu . Možete poslati uploaded sliku elektronski i dobiti ocjenu putem e -maila obično u roku od dva do tri dana. Na tradicionalnom maila ,proces košta nešto više inapisao procjene po povratku maila traje tri do četiri tjedna. Početkom 10 - ploča štednjak mogao koštati kupac oko 3,950 dolara . Za neradni modelu ,1853 radni salon za štednjak bi koštatiisto , dok jeberba 1932 caklina štednjaku bi koštati oko 2500 $ .

Kupnji, prodaji ili renoviranje starinski Srpski Štednjak

Ako kupujete ili prodajete starinski štednjak ili ako trebate dijelove obnoviti svoj ​​štednjak , posjetite popis štednjak stranice (vidi Reference ) , koji je posvećen isključivo antičkih peći . Ovaj site nudi i klasificirani oglas oglasi , kao i aukciju popis usluga . Veliki volumen korisnici mogu platiti za unose putem pretplate , apovremeno korištenje kupac može platiti na temelju po - popis osnovi . Koristeći proces ocjenjivanja ili pregledavanja postojeće on-line oglasa može utvrditi približan trenutnu vrijednost starinskom štednjaku .

Kako dobiti Pozadina na kuću

Ako ste kupili kuću ili povijesnu nekretninu i želite ga vratiti u prvobitno stanje , morat ćete znati što je dodao da se u stanu tijekom godina . Osim glavnih aparata i očitih stvorenje udobnost kao što su jacuzzi ili vruće čabar , dobivanje druge p

Více >