Kako vratiti Ručni skresana Prijava Domovi

Prijavi kuće obnova daje drugi život za povijesne log struktura . U isto vrijeme , restauracija pruža uvid i informacije o vremenu , mjestu i ljudima iz vremena kad je izgrađenabrvnara . Dnevnik domovi su obnovljena za korištenje kao obiteljske kuće, centri za posjetitelje, povijesti muzeja , dar trgovine i još mnogo toga. Proces očuvati stare brvnara varira ovisno o uvjetima , lokacije, dobi i namjene sredstava od kuće , no neki koraci su primjenjiva na većinu log domova . Upute Screenshot
1

Procijenite najbolju vrstu obnove potreban za ručno klesanog dnevnik kuće . Restauracija formati u rasponu od povijesno točne obnove , usko držeći se izvorne materijale i tehnike gradnje , pregradnje na koji se fokusira na moderne nadogradnje i poboljšanja . Ako vlasnici vrijede za bilo očuvanje povijesne subvencija , federalne, državne i lokalne smjernice očuvanja će se primjenjivati ​​.
2

procijeniti stanje temelj svoje log kuće . Neki iznos poravnanja je zajedničko svim starim kućama . Međutim , ako senaseljavanje je izazvao stres na bilo kakvu podršku greda ili zidova , popravci su potrebni . Umjesto popravak cijeli temelj , ograničiti temelj popravke Ares u potrebi posla .
3

Provjerite stanje svih trupaca u vašem ručno klesanog dnevnik kuće . Potpora trupaca koji počivaju na temeljima i trupaca spojenog na vratima i prozorima su najčešće oštećeni . Pažljivo ispitati evidencije za truleži , bug zaraza i propadanja . Priuštite , Kineza ili zamijeniti pogorąali dnevnike .
4

Ispitati kamin, krov i prozori propadanja , pukotine i curenja . Vrijeme , stres i vlage uzrok propadanja tih aspekata svog dnevnika kuće . Poduzme potrebne zamjene i popravke .
5

Provjerite sve vodovod i električni sustavi . Za novije log domova ,električne instalacije i vodovod može biti i do danas . Za stare , povijesnih građevina , potpuni re - vodovod i ponovno ožičenje mogu biti potrebna .
6

Vraćanje unutarnje aspekte dnevnik kuće . Pogledajte boje , pozadina , podnice , izgrađen -in cabinetry , rasvjete, namještaja i pribora . Akolog dom je značilo da setočna povijesna obnova , antikviteti i reprodukcija proizvodi mogu se koristiti . Na primjer ,umnožavanje Pozadina s povijesno Precizno motiva mogla biti odabrana . Za pregradnja projekta , tu bi moglo biti samonekoliko povijesnih objekata koji se koriste u cijeloj dnevnik kuće .

Kako vratiti Ručni skresana Prijava Domovi

Prijavi kuće obnova daje drugi život za povijesne log struktura . U isto vrijeme , restauracija pruža uvid i informacije o vremenu , mjestu i ljudima iz vremena kad je izgrađenabrvnara . Dnevnik domovi su obnovljena za korištenje kao obiteljske kuće,

Více >