Kako Ulijte poduprijeti zid

kontraforima su građevine koje su projektirane i ugrađene dati zidove veću stabilnost , podršku i jačanje ih . U prošlosti su bili izrađeni od drva i kamena , ali danas beton može koristiti . Izlio beton potpornog je u bitiuporište na zidu - kao beton mora biti pretočena u rupu , ona ne može ustati kao vertikalne strukture - koja se često instaliran u područjima gdje slijeganje može bitiproblem. To je ono što vam je potrebno Srpski traka mjera
Chalk ili boje
građevinskih planova
lopatu Pretraživati ​​budak Pretraživati ​​drvenih kolaca Pretraživati ​​daskama
Vijci
Drill
Rebar Srpski Concrete
mješalica za cement
Wheelbarrow
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Marku prostor za upornjaka kredom ili boje , ovisno o površini koju su će se smanjiti u . Pogledajte građevinskih projekata u dimenzijama koje su poželjne .
2

iskopati zonama oslonaca . Koristiti lopatu i kopati po potrebi . Dubina će biti određena građevinskih projekata , kao i koliko su temelji idu dolje .

3

Mjesto drvene udjeli u zonama oslonaca rupu . Oni bi trebali biti postavljeni redovito tijekom iskopao području na udaljenosti koja će vam omogućiti da se pričvrstiti drvene daske na njih , a oko dvije trećinedubina iskopao području .
4

Screw daskama u ulozi
5

Lay Rebar - .grid čelične šipke - u na osnovi Prema specifikacijama u temelju planova , na vrhu dasaka . Ova struktura će dati integritet na upornjaka , dajući mu više čvrstoćom, osiguravajući da drži svoj oblik i nije sama sklona slijeganja .
6

Pomiješajte betona u mikser cementa . Cement pakiranje će vam dati posebne upute .
7

Prijenos betona od cementa mikser na kolica . Ulijte iz kolica u područje za upornjaka , radeći s jednog kraja strukture na drugu .
8

koristiti lopatu na razini iz betona i širiti ga preko cijelog područja .

Kako instalirati kupolom na krov

kupolama su dekorativni elementi koje možete instalirati na krov jedne kuće . Oponašanje zvonik ili vidikovac i često prelivene toranj ili vjetrokaz , kupole dolaze u širokom rasponu stilova i može pružiti atraktivan i ponosan naglasak u vaš dom . Ne

Více >