Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Početna Povećanja >> Content

Kako povezati oslanjanje Transfer Switch na pod- ploči

prijenos snage switch ( PTS ) kontrolira hitan moć rezervnu opskrbu , a žičane ukućne električne usluga ili pod- ploča . U slučaju nestanka prekida od lokalnog komunalnog poduzeća ,backup generator može napajati putem prekidača . Snaga se automatski distribuira na početnu postojećih krugova . PTS je povezan na kućnu službu na prekidač ploči , odnosno pod- ploči , tako da je lako dostupan u slučaju nužde . To je ono što vam je potrebno
Reliance prekidač za prijenos snage , uključujući i instalacijski kit .
Žuta žica konektori ( klemama )
Stan glavu i Phillips odvijači
kabelski Knockout rupa dolikuje
Žica striptizete
akumulatorske bušilice ponekog svrdla, i vozač bitova
1 1/4-inch sve namjene grubo navoj vijka
Svjetiljka
Prikazati više uputa Screenshot
1

Identificirati mjesto u roku od 18 inča iz kuće pod- ploči za prijenos prebaciti . Postavite prekidač za prijenos na zid pored postojećeg opterećenja sredinu pomoću vijka sve namjene . Uvjeritekutija je montiran u drvenih greda , a ne samo pijan na suhozid .
2

Isključite napajanje u centru opterećenja , onda skinite pokrov s prednje strane pod- ploči , ili baterije box . Nikada nemojte raditi na kućne električne opskrbe , ili na pojedinoj krugu , kada jetrenutna još uvijek uključen .
3

Uklanjanje nokaut na dnu ploče i spojite žice bič koji vodi iz prekidača prenijeti na ovu rupu . Zajebi kabelsku spojnicu u rupu , te umetnite žice u središtu opterećenja kroz nokaut rupu . Osigurajte žice bič iz prekidača transfera udolikuje pritezanjem vijka na ugradnju oko kabela .
4

Identificirati krugova želite na vlast kroz prijenos prebaciti . U slučaju neočekivanog nestanka struje ,hitne generator treba vlast ključne sklopove , kao što je dom u peći , aparati , bitne rasvjete , itd.napajati putem prekidača transfera vjerojatno neće napajati cijeli dom , osim ako kupite cijeli Početna generator i prijenos prebaciti u stanju pružiti amperaže potrebnih za pokretanje tvoj cijeli dom .
5

Pregledajte žice umetnuti u load centra koji potječu iz prekidača prijenosa . Spojite zelenu žicu za uzemljenje iz prekidača transfer u prizemlju lug u prekidača ploči . Spojite sve bijelo , neutralne žice od prekidača transfer aluminija neutralnom lug baru u središtu opterećenja .
6

Izaberite jedan krug koji želite snage iz prekidača prijenosa . Izvadite crnu žicu od prekidača koji kontrolira ovaj krug . Crvene i crne žice koje vode od prekidača prijenosa Reliance su u paketu zajedno u paru , što je dovelo do pojedinog prekidača u rasklopnom prijenosa . Prepoznajte jedan od snopova krug žice . Pick snop koji je povezan s prekidačem u rasklopnom transfer koji jeisti rejting kao i prekidača u domu u središtu opterećenja . Na primjer , ako je krug spojen na 20 amp sklopka u kući , budite sigurni da koristite isti ocijenjeno prekidač u rasklopnom prijenosa .
7

Spojite crvenu žicu od prekidača prijenos krug baterije u domu opterećenja centru . Spojite crnu žicu od prekidača prijenos krug na žici ste uklonili iz doma u prekidača . Twist ove dvije žice zajedno, a zatim ih povezati sa žutom žicom maticom . Push ove žice u glavnom prekidača .
8

nastaviti kretanje pojedine ključne krugove na prekidač prijenosa . Označiti svaki krug na transfer kada su završena veze . Ugradite poklopac natrag na početnoj glavni prekidač ploči kad dovrše svi priključci .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/home-additions/1016029725.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.