Kako to pretvoriti garažu u tašta Jedinici

Bilo razmišljate pretvoriti svoju garažu u priloženom jedinicom zarođaka ili na najam kuće koju posjedujete , možda smatraju da je tovrlo pametna financijski potez iz nekoliko razloga .preprodaji vrijednost kuće na koju bi ovaj napredak daleko trebala prevagnuti troškove konverzije , pogotovo ako radimo sami . Ako vas zaposliti nekoga da radimo , to bi trebao i dalje biti odličan decision.In većina područja , pretvoriti garažu zatasta sposoban . je u redu , dok god ste dobiti dopuštenje od vašeg lokalnog urbanističkom uredu . Postoje ograničenja u pogledu onoga što možete i ne možete učiniti u tom procesu , ali većinu vremena bilo kakvih problema koji se javljaju može biti izrađen oko . Nakon što je učinkovitost stan u mjestu garaži može ponuditi neke financijske koristi , što je dobro. Zoniranje ograničenja mogu spriječiti okretanje garažu u"odvojeni " jedinice ( duplex ) uz solidnu zid , tu su izmjene koje će omogućitiin-zakon da žive udobno u ovom pretvorbe s pozitivnim financijskim aranžmana za obje parties.Some garaže nisu dovoljno velika za pretvaranje ili nemaju izravan vodu ili električni izvor . Neki garaže nisu spojeni na glavnoj kući koja bi spriječila in- zakon pretvorbe . Kako bi bio u skladu s lokalnim urbanističkim , možda želite posjetiti svoj lokalni urbanističke odbora i dobiti tiskane ograničenja i propise koji se odnose na izmjene poput this.Withgaraža koja ima struju i vodu već žičani , ušteda može biti značajan . Ako je vaša garaža nije već postavljen na ovaj način , još uvijek može biti u mogućnosti to trčanje električnih i vodu bez većih problema iz glavnog home.A pretvorbe kao što se to može postići u roku od par mjeseci u prosjeku. U nekim slučajevima , minimalni rad može pretvoriti u praznu garažu napodnošljiv, ugodna sposoban . ilidodatni prostor za svoj family.Here su neke ideje da bi ste započeli . To je ono što vam je potrebno
procjenama najmanje tri Izvođači Pretraživati ​​ispisana kopija propisa iz urbanističkih i građevinskih ograničenja u vašem području .
Prikazati više uputa Screenshot
1

Ispitati garaža imate na umu i da zabilježite gdje se nalaze izvori vode i struje . Napomena niti vanjska vrata ili smjestiti gdje bi moglo biti za najbolji ulaz . To može bitipretvoren prozor iliuklanjanje i izmjena postojećeg garažna vrata .
2

Zamislite zatvoreni prostor s ugrađenim u kupaonici i kitchette . Ima li dovoljno mjesta ? Kupaonice može imati samo jedan tuš , umivaonik i wc i kao takav može potrajati i do jedan kut garaže . Kuhinje može bitimali pult s umivaonikom , jedan stan veličine hladnjaka i samo stolnu kuhanje ( dva plamenika ploče i mikrovalna ) .
3

gledati u strop garaže . Ima otvorene rogovi ? To nije problem , to jeplus . Možete ostaviti otvoren prostor s izloženim gredama ( kako bi se bojati bijele ili krem ​​) i pokriti krov i zidove s lima rocka . Izloženi , oslikane grede će dodati ogromnu prostor i interes da se inače ograničenom području , čime je dojam da su mnogo veće nego što je .
4

Premještanje vruće vode prema van u zatvorena , ali dostupno struktura od kuće , ili ga premjestiti na glavnu kuće, ako ima mjesta . Izvadite podloške ili kosu i možda stvoriti zaseban prostor za pranje izvan kuće , ako je to moguće . Isto područje koje obuhvaća grijanje tople vode također može kuću perilica /sušilica .
5

Podići razinu poda do razine od glavne kuće , ako je potrebno s betonom . To može ili ne može biti potrebna kao dio svoje zahtjeve kako bi zadovoljili standardi gradnje .
6

Očekivati ​​da kao pretvorbe napreduje , da će biti pregledani od strane vaše lokalne građevinske dozvole uredu svaki korak na putu . Oni će vas savjetovati i pobrinite se da su sve promjene prema kodu .
7

Razmislite dodatnog zida preko zida koji se nadovezuje svoju kuću . Ovaj dodatni zid može biti zvučno izolirane . Osim toga ,susjedni vrata ( koja zoniranje će inzistirati se ostao netaknut može imati ormar (ili neki drugi zvučno izoliran prostor ) izgrađen oko njega s funkcioniranjem vrata . To omogućuje skladu s građevinskim propisima , ali pruža osobi koja živi u privatnosti pretvorbe od zvukova od glavne kuće . Rubne vrata mogu biti zaključana s obje strane . ne možete zapečatiti zid u jednoj obitelji stana napraviti zaseban uređaj ukoliko zoniranje je samo jedna obitelj .
8

Ostavite električni prekidač kutije u obraćenja, ako je to moguće , kao preseljenja im može biti skupo . možete zamijeniti stare okvire s novim koji može ležati u ravnini sa zidom i mogu biti pokriveni sa slikom ili pseudo kabineta .
9

Nađi izvođač za napraviti cijeli posao ili ugovor to iz sebe , odvojeno ( za vodovod , električna , itd ) ili napraviti dio posla se, ako su u mogućnosti , da se uštedjeti novac .
10

razmotriti dodatne poboljšanja , kao što su prozori, prilično tepihu , strop obožavatelja ili izvan nadogradnje za šetališta , itd.

Mogu li dodati dnevnog boravka na moj Double Wide

? Kada se planira na dodavanju na dnevnoj sobi , nemojte pretpostavljati da je vaš bračni široka kući na stalnoj puno padne pod istim pravilima kao stick - izgrađen kuće . Vi ćete morati provjeriti s lokalnim građevinskim vlastima za dobivanje građev

Více >