Kako Sidro Zida na betonskom podu

Turning nekorištene područja kuću u praktičnu stambenog prostora jebroj jedan način da dodate preprodaji vrijednosti na postojeće kuće . Podrumi i garaže su glavni kandidati za stvaranje korisnu površinu . Kadriranje zidova je jedan od prvih koraka u svakom većem prepraviti . Postavljanje okvira za vrata i ostalih arhitektonskih elemenata jetemelj za pretvaranje prostora u korisne sobama . Korištenje prah nožna noktiju pištolj jenajbolji način da se pridaju zidova na betonskim podovima . To je ono što vam je potrebno Screenshot traka mjera Screenshot Chalkline
Framing zakivač ili izbušiti
prahom aktivira noktiju pištolj Screenshot prahom optužbe i zatvarači
vida i sluha Zaštita
prikazati više uputa
1

stajati zid uspravno i spojite jedan kraj na postojeći okvir s kadriranja trkaći konj ili screwgun . Uvjerite secijela visina zida je dobro osiguran . Koristite najmanje jednu zatvarač svakih 18 inches.Use prah nožna noktiju pištolj i 2 ½ - inčne očvrsnuli beton nokte pričvrstiti daska temeljnu ploču na zidu na betonu .
2

Uvjeritezida Temeljna ploča je u ispravnom position.Usemetar i chalkline označiti točan položaj na betonskom podu . Napravite liniju za svaki rubu zida za jednostavno usklađivanje . Pričvrstite zid do poda , počevši od kraja priključeni na postojeći okvir . Pomicanje po zidu iz ove točke pričvršćenja kao i ti ići . To će omogućiti manje prilagodbe u plasman na zid je niz duljine zida kako bi se osiguralo da secijeli zid je ravan .
3

pravilno trošenje sluh i vid zaštite i pročitati sve sigurnosne upute prije nastavka . Umetnite naboj i zatvarač na pištolju u skladu s uputama proizvođača . Postoje dva osnovna tipa prah aktivira noktiju topove . Automatske puške imaju pokrenuti mehanizam , baš kao i vatreno oružje . Hammer oružje aktiviraju s udarcem u udarne igle vijak na vrhu pištolja . Konzultirajte upute proizvođača za određene upute .
4

Postavite cijev pištolja u kojem želitenoktiju se pokreće . Za automatskim puškama , primjenjuju težinu pištolja deprimirati sigurnost barel i povući okidač . Za hammer - aktivirana topova , staviti cijev u položaju i vršiti pritisak na komprimirati barel mehanizam . Sigurno držati pištolj i štrajk plamena vijak na vrhu pištolja s najmanje 20 - unca čekićem pomoću dovoljno snage za aktiviranje naboja .
5

Izaberite ispravan naboj prašak za taj posao . Optužbe dolaze u nekoliko prednosti i obojani . Slijedite preporuke proizvođača za najbolje rezultate . Ponovite postupak između svakog klinac , i opet na svakoj strani bilo vrata .

Do- it-yourself : Početna Zbrajanje

Povećanja možete dodati značajnu vrijednost za svaki dom . Dobro planirana kuće dodatak može biti korisno bilo da je se koristi za novog člana obitelji , ili dodatni žalbe za kupce koji traže više prostora . Međutim , planirate dom dodatak može biti

Více >