DIY Bračni namotač stepenice

Za razliku od spirale ili zakrivljena stubišta , koje imaju gazišta da kanap oko stup ili slijede luk kao oni rasti, Winders su stepenice koje okrenuti ugla . Oni obično povezuju dva ili više ravne stepenice . Graditelji su često zamjenjuju slijetanja u obliku slova L ili u obliku slova U stubišta s kalema gazi , kada je prostor ograničen , jer Winders zauzimaju manje prostora nego slijetanja . U obliku slova L stubište koristi jedan dio stakla okrenuti jednom kutu , dok jeu obliku slova stubište - nekad poznat kao bračni namatanje stubište - zahtijeva skup stakla . Kao i kod drugih vrsta stepenica , dvokrevetne kalem stubišta može biti izgrađen u različitim dizajnerskim konfiguracijama . To je ono što vam je potrebno
2 - by - 10 - inčni dionice dobit Screenshot, Kružna testera
2 1/2-inch drvo vijaka
Metalni greda vješalice
ljepilo za drvo
3/4- inčni šperploča
Ring - drška nokti
Dorada nokte (po izboru)
Stringera Stock Screenshot Framing trgu Screenshot, ručna pila ( opcionalno )
Metal kadriranje sidra
Show More upute

1

Upoznajte se s lokalnim građevinskim propisima . Tipični pojedinačni namatanje se sastoji od tri stuba koje okreću od 90 stupnjeva kut , ali Winders također može biti sastavljena od dva stuba koje zauzvrat oštri kut . Većina građevinski propisi odrediti da svaka namatanje gazni sloj mora biti najmanje 6 inča širok na užem kraju i najmanje 9 inča širok po točki 12 cm od svog uskog kraja .
2

Dizajn izgled u obliku slova U stubište i njegovi Winders na temelju raspoloživog prostora i pridržavanje lokalnim propisima . Tipičan namatanje Stubište se sastoji od trčanja stepenica , skupa stakla pokrivaju dva 90 -stupnjeva okreta i drugoj vožnji stepenica koja ide paralelno sprvom mjestu. Međutim , to je također moguće izgraditi slijetanje između dva stakla , ili imaju niz od stepenica između svakog čekrk . U slijetanja platforme kao potpora stakla mora biti dovoljno velik da nose širinu svakog stepenice , a čime je drugi let odmoriti na odmorištu , ako je potrebno .
3

Construct slijetanje kadriranje koje će podržavaju stakla , pomoću 2 -po - 10-inčni dionica rezati i drže zajedno 2 1/2-inch vijke i metalne vješalice papuča za grede . Čavlima slijetanje okvir na zid studs za njegovo ostvarenje.
4

stvoriti odredišnu palube pokrivanjem kadriranje s komadom 3/4-inch šperploča izrezati na veličinu . Linija vrh kadriranje s ljepilo za drvo . Postavite šperploča palube na mjestu i jačanje zgloba s 2 1/2-inch vijke .
5

izgraditi svaki čekrk kao zasebna cjelina , i montiratistakla jedan na vrhudruge. Koristite 2 - by - 10 - inčni zaliha za izgradnju okvira za stakla , a na vrhu okvira s komadom 3/4-inch šperploča izrezati da stane . Osigurajte šperploča s ljepilo za drvo i prsten - koljenica noktiju . Prvi namatanje trebao bitiu punoj veličini odredišne ​​platforme , minusprostor za slijetanje omotača . Svaki motač je progresivno manji .
6

Koristite ljepilo za drvo osigurati svaki čekrk onome ispod nje . Jačanje svaki zajednički od strane Pričvrščivanje stakla u mjestu odozdo , ili koristiti za završnu nokte i način toenail u kojima se navodi stakla ' prednjoj strani .
7

Koristite kvadrat kadriranja izmjeriti i označiti ustaje i gaziti raspored na urezani stringers za svaku ravnom dijelu stubišta .
8

Cut uz ustaje i omotača izgleda skladu s kružnom pilom . Ako vaša pila ima tendenciju da undercut , zaustavi prije nego što dođete do kraja svake linije i završiti rez s ručna pila .
9

Sidrovrh prvoj vožnji šipki na slijetanje zaglavlju s metalne okvire sidra . Sidro drugi set stringers na drugom katu slijetanje zaglavlju s metalnim aero sidra .
10

Izmjerite i izrežite svaku ustaje i gaziti od 3/4-inch listova iverice . Koristite ljepilo za drvo i 2 1/2-inch drvo vijaka kako bi osigurali ustaju na mjestu . Pridružite se gazi na gredama na isti način .
11

Završi stubište po želji .

Kako Sidro Betonske Temelji se na dno Sill

Betonski Temelji se izlio u drvenim oblicima kao temelj za domova i poslovnih zgrada . Prilikom gradnje kuće ,donji prag ili prag ploču pričvršćen za betonsku razini kao prvi dio građevinskog kadriranje . Drvo prag ploča polaže stan na nozi , i usidr

Více >