Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Početna zgrada >> Content

Metode za Montaža limenih krovova

Metal krovište tradicionalno je položio ruke pomoću legure obložene čelik , ali moderni metal krovište je izrađena od cinka ili cink- aluminija i obložene čelika , aluminija ili bakra , a formira se u različitim vrstama , uključujući crvenilo , međusobni pločice i ploče . Iako metal krovište je skuplji od drugih krovnih materijala kao što su asfalt crvenilo , iznimno je izdržljiv i atraktivan . Metode za pričvršćivanje metalne krovove varirati ovisno o vrsti krovnog materijala . Prije Instaliranje

Prijemetal krovište je instaliran ,čvrsta šperploča baza mora biti na mjestu iprozračna krovne podloge materijal mora biti instaliran sigurno na vrhu šperploče . To omogućuje isparavanje vlage i sprečava drvo od truljenja . Treperi instaliran preko krova Podložni materijala u kutovima , zabata i rubove prijemetal krovište se primjenjuje . Neki krovnih sustava metala može biti instaliran na asfalt crvenilo , alistanje krova mora biti ocijenjeni prije toga .

Vertikalni Paneli

Vertikalni paneli dolaze u stan i međusobni stilove koji su osigurani s pocinčanim vijcima i podložnim pločicama . Oni mogu biti čisto praktične ili vrlo dekorativna , s uzoraka i tekstura prešanih u metal . Vertikalni paneli su položili stan od krova vrha do donjeg ruba , umjesto vodoravno po dužini krova poput zajedničkih asfalt crvenilo .
Snap - Zajednička skupština

metalni krovni sustavi napravljene u odjeljcima manjim od panela , kao što su crvenilo i pločice , ugriz na okovana trakama za krovni sustav . Položite pjesme na krovnom prostoru u horizontalnim redovima počevši blizu donjeg ruba krova , vijaka ih sigurno u krov podloge i ugriz šindre ili pločice u dijelovima kolosijeka . Svaki red malo prekriti redak ispod njega ikrov vrh prekriven treperi .
Nosivih skupština

Stojeći instalacija šav metalni krov uključuje okomite ploče povezane s podignutim priključcima po šavovima , stvarajući umišljen izgled . Povišeni priključak komadi su ošišan na povišene rubove okomitih panela, kao i pijan u podloge .
Važne Instalacija Savjeti

izbjeći i eliminirati bilo kakve probleme Kondenzacija s metalom krovovi od tamo postavile metalni krovni materijali stan , na bilo postojeće crvenilo ili parna brana , pa nema zračnog prostora ispod za stvaranje kondenzata. Potrebno je osigurati adekvatne potkrovlje ventilacija u svim godišnjim dobima . Budite sigurni da slijedite upute proizvođača za razmak vijaka za atraktivnu gotovih izgled i adekvatne sigurnosti . Nosite vrlo debele kožne rukavice tijekom metalne krovne instalacije kako bi se izbjegle bolne rezove .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/home-building/1016029906.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.