Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Početna zgrada >> Content

Kakav Zaklade je potrebna za Ferrocement House

? Ferrocement domova koristiti kombinaciju standardnog cementa , žbuke pijeska i čelične žice za proizvodnju lagan, jeftin strukturu koja može stajati do nevere i tvrdi uporabu . Unatoč svojim neobičnim gradnje , ferrocement kuće može stajati i na običnom temelj pogodan za agroekološkim uvjetima . Također možete izgraditi ferrocement kuću s podrumom . Ferrocement Izgradnja

Ovaj tip gradnje koristi Portland cement i pijesak preko malog promjera čelične armature i žica ili čelične mreže . Žica omogućuje relativno tanki sloj cementa , bez potrebe za oblike , dok se materijal suši . Nakon stvrdnjavanja čelične žice ugrađene u strukturi čine ga manje krhki od konvencionalnog betona ili cementa , smanjuje rizik od teškog oštećenja tijekom potresa , uragana i drugih elementarnih nepogoda .

T -oblika Temelji < br >

Ova metoda najbolje radi kad ste izgradnju ferrocement kuću na području gdje tlo zaledi . Morate iskopati rov za konkretan uporište šire od predviđene osnutka . Zid je izgrađen na vrhu na nozi , a zatim zatrpane zemljom i sloj šljunka . Žičane mreže ojačane ploča na vrhu zidina podržava kuću bez puno opasnosti od smjene smrzavanja .
Ploča - na -grade

Koristite ploča - na -grade temelj na kojem se tlo ne smrzava zimi . Ova struktura je jednostavniji od temelja u obliku slova T , izlio deblji na rubovima . Kao i sve betonske temelje ,ploča - na -grade tipa mora počivati ​​na podlozi od drobljenog šljunka za pravilnu odvodnju i mora biti ojačana s žičane mreže i armature . Ploča na razred varijanta , mraz - zaštićeni ploča uključuje široki krevet šljunka i vertikalne izolacije na vanjskoj strani ploče . To radi samo u grijanim objektima i sprječava gubitak topline od ruba ploče , držeći tlo oko kuće od smrzavanja .

Kamen temeljac

kamenim temeljima su relativno rijetki u moderna zapadna zgrada , ali ponekad se koriste zelenim graditelji ili izvan SAD-a . Kao i betonskim temeljima ,kamen temeljac za ferrocement kuće moraju pružiti ispod tla i mora biti širi na dnu nego vrhu . Koristite veće kamenje niža u strukturi . Izbjegavajte vrlo teško mort i provjerite lokalne kodove kako bi bili sigurni da jekamen temeljac je dopušteno u vašem području . Uključi Rebar ili čelika podržava ugrađen u temelje za početak ferrocement strukturu zida .
Podrumima

Dok se većina ferrocement kuća izgrađena na betonskim pločama , neki imaju podrume . Kopaju rupu veći od planiranog podrumu i odgovarajuću drenažu oko zidova kako bi se spriječilo curenje i drugih problema . Ferrocement kuće su kompatibilni s izlio betona , betonskih blokova i predgotovljenih ploča podrumskim zidovima . Oni rade najbolje kadaarmaturni čelik proteže iznad podruma temelj , tako da možete pridružiti zidovima kuća izravno u podrum .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/home-building/1016122820.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.