Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Početna zgrada >> Content

Koje su opasnosti od Bušenje u zidove

? U nekom trenutku , vi ćete biti suočeni s potrebom da izbušiti rupu u svoj ​​dom u zid . Viseći velike zidnim ili popravak područja drvene obloge često zahtijeva bušenje . Nekoliko opasnosti mogu se predstaviti kod bušenja u zid . Prakticiranje nekoliko sigurnosni čimbenici pomoći će smanjiti rizik od nailazi na problem . Oprema

Uvijek nosite zaštitne naočale imasku za lice kod bušenja . Letenje krhotine kao što drvea ili suhozidom čestice mogu prodrijeti u oko i uzrokovati štetu . Prašina stvorena od bušenja također može uzrokovati respiratorne probleme , osobito kod osjetljivih pojedinaca kao što su oni koji pate od astme . Kod bušenja u tvrdoj površini , kao što su beton , nosite štitnike za uši , jerbuka može postati pretjerano glasno .

Električni Opasnosti

Izbjegavajte bušenje ispod i iznad prekidači za svjetlo i električni poslovnice . Udaranje električne žice s malo metala za bušenje često dokazuje opasno . Vi svibanj pate strujni udar . U domovima s drugog kata , te bi trebao poduzeti dodatne mjere kako bi se izbjeglo bušenje u elektroinstalacija , jer to može pokrenuti i iznad i ispod prekidač ili utičnicu i na obje strane . U većini modernih domova ,električne instalacije se uvukla u čeličnoj oplati ; trebali prestati bušenje akodrill pogodi metalnu pločicu kako bi izbjegli mogući strujni udar .
Azbest

Između 1930-1950 ,većina kuća izgrađenih sadržane azbest u izolaciju , prema US Consumer Safety proizvoda komisije . Azbest je također koristi u zidnim bojama i teksturama do 1977 . Kod bušenja u takvim tvarima , vlakna se proizvode i postaju u zraku . Vlakna postaju zarobljeni i ugurao u plućima . Disanje u vlakna je pokazala da uzrokuje rak pluća i mezotelioma , rijedak rak na unutarnje organe . Poremećaji se događa tek 20 do 30 godina nakon izlaganja . Izbjegavajte bušenja u bilo koji zid koji sadrži azbest .
Sigurnost

Zbog dijelovi za bušenje rotirati , rukavima ili labavu odjeću može biti upleteni u mehanizmima . Izbjegavajte ikakvog široku odjeću ili duge rukave kada bušite rupu u zidu . Labavi radne rukavice također može postati zamka u vježbi i uzrokovati ozljede na ruci ili prstima . Držite drill suhom u svako doba , ilistrujni udar može dovesti . Vježbe će se ugrijati nakon uporabe , avrući drill može izgorjeti kožu . Djecu i kućne ljubimce podalje od bušilica nakon uporabe kako bi se izbjegle ozljede .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/home-building/1016123076.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.