Najbolji načina da se izolirati Pole Barn

pole štali jeekonomski cijeni zgrada čija je gradnja dizajn minimizira građevinskog materijala i povećava prostor , dok se ne smanjuje i strukturnu čvrstoću . Pole barn može biti izolirani kako bi se regulirao unutarnje temperature i smanjenje propuštanja zraka . Valjane izolacije

Standardni valjane izolacije koja se koristi u stropovima kuća je također dobar za stup štali u stropu i zidovima . Izaberite izolaciju s R- ocjena koja odgovara Vašim određeni program . VišaR - rating ,debljaizolacija , ali to je i skuplji . Fiberglass uvaljati izolacija će spriječiti zračne nacrte od ulaska iz šavovima , kao i zadržati toplinu u štali . Parna brana je potrebno ili vlage će se izgraditi i uzrokovati kalup u izolaciju .
Izolacija odbor

Insulation ploča je izrađena od stvrdnute pjene uvučenim između dvaju listova vodootporan slojem sprečavanje nastanka plijesni od formiranja . Ovaj materijal lako reže , omogućujući mu da se nalazi u gotovo svaki prostor . Te ploče mogu se koristiti izolirati krov i zidove tako da ih ljepljenje na metal ili privjescima lima . Proizvod dolazi u standardnim 4 - by - 8 - noga listova u različitim debljinama . Vlasnici se sloj proizvod povećati izolaciju gdje je to potrebno .
Prskane pjene

sprej izolacijska ponude izolacijska moć s lakoćom instalacije . Proizvod se raspršuje izravno na zidovima i stropu , stvarajući barijeru pare i brtvljenje bilo curenja zraka . Pokrijte sve vodovod i električni kabel s plastične folije kako bi se spriječilo prodiranje pjenu pukotina . U sprej pjena je izolacija ocjena ovisi o debljini koja se primjenjuje .
Stolarija

stup štali je prozore i vrata propuštaju zrak i gube toplinu . Seal sva vrata s vremenskim skidanja i priložiti pomesti s vrata na dnu , što će spriječiti curenje zraka između okvira i vrata . Katranizirati sve prozore i vrata s all - temperature zatvaranje pukotine , gdjese sastaje okvir sidro ili lima i uz donji zatvoriti pločicu na vratima . Kvaliteta izolirani prozori i čvrste izolirani vanjska vrata također će spriječiti prijenos topline .

Kako izračunati krova oblaganje

Krovovi oblaganje ili obloga , pokriva kuću krov rogova i podržava šindre . To je obično bilo šperploča iliproizvedeni proizvod od drva poznat kao Iverice . Šperploča je znatno skuplji od OSB i obično se koristi samo na high - end kuće . Izračuna izn

Více >