Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Početna zgrada >> Content

Kako instaliratiValoviti prolio krov

Valoviti metal čini dobar , jeftin krov za šupi . To je bilo od aluminija ili pocinčanog čelika ; ili materijali mogu se dobiti u različitim bojama , obično nekakvu plastificiranog boja za izdržljivost . Postoji mnogo stilova i uzoraka za izabrati iz , s rebara - grebeni i doline - različite dubine i razmak . Oba materijala također dolaze u mnogim debljine , a izbor ovisi o jačini potrebne za krov . Instalacija je sličan za obje materials.Things morat ćete Srpski traka mjera Srpski vijak pištolj Screenshot pocinčanog čelika ili aluminijske vijke s plastične kapice za suđe Pretraživati ​​Tin malena metal ili vidio
Ridge i rub kape < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Odaberite stil i odrediti svoje područje pokrivanja . Izmjerite krov s trakom mjeru odrediti broj potrebnih panela . Standardni valovite ploče su 2 1/2-by-1/2 inča - vrhovima grebena su 2 1/2 cm, osim i doline su 1/2-inch duboko . Ovi paneli su 26 cm širok s pokrivenost površine od 24 centimetara , kako bi se omogućilo preklapaju šavova . Ostali stilovi se razlikuju u širini i pokrivenosti . Stoji šav stilu , na primjer, ima vrlo široke doline s okomitim šavova koji interlock a ne preklapaju .
2

instalirati panele s početkom u dnu jednog kraja krova ,kraj daleko od bilo prevladavajuće vjetar pa vjetar snage će pogoditi vrh preklapanja . Pričvrstite panele na krov grede s vijkom pištoljem i pocinčanih čeličnih ili aluminijskih vijaka , ovisno o odabranom metala , s plastičnim podložnim pločicama na glavama . Stavite prvi vijak na dnu - izvan kraju ploče , ali ne i pravo na ruba krova . Osigurajte drugu stranu tog vijeća , a zatim su vrhovi na ploči , a zatim dodajte vijke između. Koristite oko 20 vijaka po ploči , u gredicama .
3

Preklapanje Drugi panel preporučenu udaljenost , obično jednog grebena i jednu dolinu , i učvrstite ga vijkom kroz obje rubova ploče. Pričvrstite drugu stranu , a zatim su vrhovi , a zatim ispunite između . Vozite vijke dokplastična kapica za pranje čini čvrstu vodi široka vezu protiv metala . Sigurne nosivih paneli zaključavanjem stan jezik rub jedne ploče u tramvajskoj rubusljedećoj.
4

Početak drugi red s polu- ploče , izrezati po dužini s ručnim škarama ili metalnom pilom , tako da se šavovi ne usklade s donjem redu . Instalirajte na isti način kao što je u prvom redu - kutovi , a zatim vijci između. Izrežite panele da stane na vrhu krova s ručnim škarama ili metalnom pilom . Ploče dolaze u duljinama od 6 do 12 metara . Koristite pune ploče gdje je to moguće kako bi se izbjeglo rezanje - . Jednokrevetne 12 - noga ploče za 12 - noga krova , dva 8 - noga ploče za 16 - noga krova , i tako dalje
5

Dodaj greben kape da se preklapaju dvije ploče na vrhuncu dvovodnim prolivene krovom , koja se blago na dvije strane . Instalirajte rub kape, koje su slične sljemena kapa , na obodu krova ; to stane preko valovite ploče za brtvljenje rubova protiv prodora vode . Koristiti rub kape na vrhu jednog nagiba krova prolivene . Slijedite upute proizvođača za ugradnju tih kapa ; većina će biti pritegnuti , ali tehnika može varirati .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/home-building/1016123306.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.