Kako izgraditi Slaganje Ormari od poda do stropa

slaganje ormari su cool . Oni idu zajedno stvoriti veliki prostor za pohranu ili pojedinačno kao minimalne , modularne jedinice koje mogu biti premještena iz sobe u sobu . Slaganje ormara postižu ih zgrada s preklapaju okvirima koje dopuštaju jednu vladu da stane na svog prethodnika u nastavku . Ova vrsta ormarića može se koristiti gotovo svugdje pružiti više prostora za pohranu u uredima , kuće, garaže ili trgovinama . Jedinstvenost

slaganje ormara osloniti na jednoobraznosti raditi ispravno . Dizajn kutije zapravo i nije toliko važno, aliVlada bi trebao biti dovoljno mali za vas pokupiti . Idealna veličina je između 12 i 18 inča duboko , 32 cm visok i ne šire od oko 36 centimetara . To je samo o pravu za vas omotati svoje ruke oko i dizati . Plan o dodavanju vrata ili dva vrata sprijeda ; Međutim , dizajnvrata do vas , to neće napraviti nikakvu razliku u sposobnosti slaganje . Donji okvir može biti gotovo bilo koje veličine , dok je kućište na vrhu je manja za 1 1/2-inches širine i dužine , sa svakim slijedećim ormarića također smanjene u istom margini kao što penjati . Na primjer , ako jedonja kutija je 24 - po - 24 inča ,onaj koji se uklapa u nju bi trebao biti 22-1/2-by-22-1/2 . Zaključavanje, ili lijepljenje ormara dolazi iz lica okvira i bočnih dovratnika na ormaru jer stane na obodu prethodnog kabineta .
Box

Construct kutija iz 3/4-inch jele ili tvrdo šperploča za lakoću - sjetite se da će im biti dizanje . Puno stolari koristiti particleboard , ali to je previše teška . Izgradite polja bilo koji način želite s mitered ili stražnjica zglobova na uglovima . Pazite da sve kutije su uniformu . Izrežite sve dijelove za sve ormare odjednom i okupiti polja u isto vrijeme . Nemojte dodavati policu tijekom početne izgradnje ; kasnije ga instalirati pomoću polica isječke . To pomaže smanjiti težinu kao dobro. Spajanje sve šperploča kutije zajedno pomoću ljepila i 2 - inčni Staples . Evoključ za slaganje ormara , ugradite donji i gornje ploče jedan centimetar od rubova u obliku usana na vrhu i na dnu na obodu kutije . Usne pruža značajku za slaganje nakonlice okvira je zalijepljen na .
Face Frame

izgraditi okvir lica pomoću 3/4-by-3 1 /2 - inčni tvrdo . Okvir lice jeprednja , vanjska strana na gotovo svim ormarima . Lice okvira posuđuje integritet, stabilnost i ljepotu u kutijama . Izrežite komade u obliku tvrdo okvir koji se uklapa u ravnini sa strane, na vrhu i dnu kutije . 1 - inčni usne na vrhu i na dnu će odgovarati usnu ste stvorili u gornjem i donjem polici . Dodaj ljepilo i koristiti pin zakivač s 1-1/4-inch pin noktima da ga priključiti u istoj razini na vrhu, na dnu i sa strane , na prednjem rubu okvira . Dodaj stezaljke i dopustitilice okvira obveznica na kutiji preko noći . Uklonite stezaljke i pijesakkabinet glatka s ručnim blok i 100 brusnim papirom . Dodaj mrlju i lakova , ili boje po želji .
Finish

Izrežite vrata iz 3/4-inch tvrdo iverice . Start out by rezanje jednog komada šperploče koja je 3/4-inch veća na sve četiri strane od nominalne otvaranja okvira . To je u redu koristiti jednu vrata po želji , ali to radi bolje ako split vrata na pola da bi dvoja vrata rame uz rame na ormaru . Pijesak i završiti vrata kako bi se slagala ormare , i koristiti svoj ​​izbor okova objesiti vrata . Posložiteormari jedan na vrhudruge,1 - inčni usne na vrhu i na dnu uklapa je prethodnik savršeno za zaključavanje ormarića na svoje mjesto .

Kako instalirati Montažne Interijer drvenim stubama

Instalacija unutarnje stepenice predstavlja izazov za većinu kuće . Rezanje gazi , ustaju i ograda na ispravnu duljinu zahtijeva matematičke izračune i stolariju vještine možda najbolje prepustiti profesionalcima . Jedan od načina kako pojednostaviti

Více >