Što jeupušten susret

?Međunarodni Stambena Code , na kojima se temelji većina lokalnih i građevinski propisi , navodi zahtjeve za rasvjetu unutrašnjosti prebivališta , kao što je broj prekidača i rasvjetnih mjesta. Međutim , to ne određuje vrstu rasvjetno tijelo potrebno ispuniti te zahtjeve . Takve odluke , uključujući i rumenilo - mounted čvora , ostavi posve kuće i električari . Vrste

Postoje tri glavne vrste rasvjetnih tijela . Prvo su viseće svjetiljke . Oni zauzimaju najviše prostora , ali može baciti svijetlo jer samo dimenzije soba i estetika ograničiti broj svojih žarulje . Oni se mogu napajati izravno iz razvodne kutije iza stropa ili vise sa stropa i uključen u zidnu utičnicu . Drugi su uvučeni čvora . Njihove lukovice nestati u svjetlosnim limenke instaliranih iza stropa . Oni zauzimaju što manje prostora , što ih čini korisnim za low - strop aplikacija ili moderan ambijent .

Upušten Raspored

Treća vrsta rasvjetnih tijela su flush - mounted čvora . Oni zahtijevaju razvodne kutije iza granice , ali izlagati žarulje i učvršćenje privitke ispod stropa . Međunarodne Stambena Code mandata da su kutije enclosing flush - mounted uređaji moraju biti u cijelosti je ograđeno na leđima i sa svih strana , i mora biti dovoljno snažna da podršku za uređaj . Međutim , vijci za potporu okvir se ne može koristiti za spajanje na sam uređaj . Kutije opasuju svaki tip svjetiljke , uključujući i rumenilo - mounted verzije , mora biti dovoljno duboko da bi pravilna montaža bez oštećenja dirigentima unutar okvira .

Dubina
dubina

Box može ovisiti o mjerilo dirigenta za učvršćenje . Vodomjera definiran je američki presjek žice sustava , koji se obično koristi u cijelom SAD-u , koristi manje brojeve predstavljati veće žice . Dirigenti na 8 , 6 ili 4 AWG potrebno kutije s unutarnje dubine najmanje 2,06 inča . Dirigenti na 10 ili 12 AWG potrebno unutarnje dubine najmanje 1,18 inča . Međutim , ako se projekt opreme prema natrag iz montažu ravnini okvira za više od 1 inča , zatimdubina mora biti jednaka onoj opreme plus najmanje 0,25 inča . Dirigenti na 14 AWG ili manja zahtijevati dubinu od najmanje 0,93 inča .

Shades

Shades za flush - mounted čvora dolaze u zbunjujuće mnoštvo oblika, veličina , bojama i stilovima. Gotovo svi su izrađene od prozirnog stakla dopustiti izloženosti svjetlu , dok skriva stvarne žarulje . Najčešći materijal za održavanje sjenu na stropu i obrezivanje spoj između hladu i njegovoj površini je metal . Gradnja većine rumenilo - mounted čvora omogućujeprosjeku homeowner lako promijeniti žarulju uklanjanjem hlad i ponovnom spajanju . Instaliranje takve čvora u novim mjestima , međutim , može zahtijevati stručnost stručnjaka .

Kako izgraditi postolje vrata

postamentu blokovi suatavizam jednostavniji put . Oni su uobičajene u Victorian domova ili bilo doma, gdje vlasnici žele obradu drveta koja se uzdiže iznadobičnih. Oni su dostupni premade , ali su skupi . Možete ih sami , uštedjeti novac i impresioni

Více >