Podna daska Grijači : Upute za ožičenje

Electric podna daska grijači su dobro pogodna za korištenje kao izvor topline u novim soba dodacima ili u sobama ste dorade - poput podrumu . Baseboard grijači obično instaliraju zajedno izvan zidina , osobito pod prozorima . Gdje god se odlučite instalirati ih , svakakomjesto neće biti blokiran namještaja ili polica za knjige , kako bi se omogućilo slobodnu distribuciju topline i spriječiti mogućnost pokretanja fire.Things što vam je potrebno
12 - mjerač električne Cable Screenshot Wire cutter /striptizeta
odvijač
električne trake
klemama
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Trčanje 12 - mjerač električni kabel iz kruga breaker panel na mjesto grijača . U novogradnji, izbušiti rupe u studs i putžice kroz zid . Ako je zid već je gotov , morat ćete smanjiti suhozidom s ključanica pila prije bušenje u studs .
2

ukloniti vijke drži ploču s upravljačkom ručicom na prednjem grijača i uklonite ploču . Povucite 6-8 inča električnih kabela kroz otvor ožičenja na stražnjem dijelu grijača vidljive na dnu grijača , gdje ste izvadili ploču . Uklonite 1/2-inch izolacije s krajeva svaka od žica u kabelu .
3

Uskladite krajeve svojih žice na odgovarajuće žice na grijač . Žice će biti podijeljeni po bojama , tako da se podudaraju žice crvene , crne do crne , bijele do bijelo , a zelena na zelenu . Povucite žica maticu preko krajevima svakog od uparenih žice i okretati dok se žice drže zajedno čvrsto .
4

Stavite komad električne trake oko baze svake žice matice i zaokrenuti žice pravilno . To će dodati dodatni stupanj sigurnosti u vezama .

Kako dodati interijera vratima na nosivi zid

Kad god okvir otvor u zidu na nosive , morate član kadriranja , zove zaglavlje , da podnese težinu snosi okvire da se uklanja za otvaranje . Proteže se na otvaranje i oslanja se na oba kraja vertikalnim privjescima , zove kralj privjescima . Veličina

Více >