Kako Lay Podzemna željeznica pločica kao zid backsplash

Dajte vaše kupaonice ili kuhinje elegantan i upečatljiv izgled s metro pločica backsplash . Podzemna željeznica pločica je pravokutnog oblika pločica koja podsjeća , kao štoime sugerira ,pločica se često koristi na zidovima podzemne željeznice . Ova pločica varira od jednostavnog , čvrste boje porculana na razvijenijem višebojnog stakla . Bez obzira što vaš ukus , vjerojatnovrsta metro pločica koja će to odgovarati . Ako želite stvoriti metro pločica backsplash , umjesto angažiranja izvođača , možete obaviti posao sebe uz malo strpljenja i vremena , i neke osnovne supplies.Things što vam je potrebno
Mjerna vrpca
ravnalo
olovku Screenshot, vodootporna keramička ljepila
lopatica
pločica odstojnici
pločica Cutter Screenshot, vodootporna žbuka
injektiranje plutaju
spužva
Prikazati više uputa

1

utvrditi gdje se nalazisredište backsplash , pomoću mjerne vrpce . Koristite ravnalo i olovku napraviti vertikalnu crtu središtu backsplash .
2

Nanesite vodootporni ljepila na poleđini pločica s lopaticom . Postavljanje pločica na zidu odmah iznad pulta pa njezino središte nalazi preko olovke. Postavite odstojnik pločica između pulta i pločica .
3

Nanesite pločice na sredini zida , slijedeći iste upute u koraku 2 , dok sesredišnja crta je prekriven pločicama . Set pločica podloške između svake od pločica .
4

Nanesite pločice na zidu lijevo i desno od središnje linije pločica . Na isti način kao što je opisano u koraku 3. instalirati te pločice , stavljanje graničnici između svake pločice . Nastaviti proces instaliranja pločice dokbacksplash je pokriven .
5

Cut pločice s pločicama rezačem , ako je potrebno . Ako pločice u blizini zida treba smanjiti da stane na teren, odrediti koliko vam je potrebno smanjiti . Napraviti znak na poleđini pločica za označavanje točke na kojojpločica treba rezati . Izrežite pločice s ručni rezač pločica . Instalirajte odrezanih pločice na ziduisti način prethodna pločice su objesili .
6

Uklonite pločica razmaka. Pustiteljepilo za pločice postaviti za 24 sata .
7

zaptivnog pločice . Koristite injektiranje plovak primijeniti fugiranje u boji po vašem izboru . Rad talog u praznine između svake pločice .
8

Obrišite površinu pločica s vlažnom spužvicom , dokmort je još mokra , uklanjanje talog od površine pločice .

Kako instalirati P- trap u podrum

sifona su jednostavni uređaji koji obavljaju važnu zadaću : Oni sprečavaju kanalizacijskih plinova splavarenja natrag do ispusta i uzimajući u svoj dom . P - zamka se sastoji od zakrivljenog dijela cijevi u obliku U idio cijevi naziva zamka ruku .

Více >