Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Interijer pregradnja >> Content

Najbolje mjesto za Air povratka kanalima u dvije priče kuća

Zračni kanali susastavni dio vašeg grijanje, ventilaciju i klimatizaciju , ili HVAC , sustav ; neadekvatni radovi kanala može dramatično utjecati na klimatske udobnosti svog doma . Dvoetažnih kuća predstaviti vlastiti niz izazova kada instalirate kanale , jer oni često moraju izvoditi kroz zidove ili stropove do nižu razinu . Pojedine lokacije povoljnije su do kuće svoje kanale . Opće informacije

Mnogi HVAC jedinice split sustavi u kojima se nalaze izvankondenzator iisparivač zavojnica se nalazi unutra. Dizalica topline prenosi toplinu iz jedne jedinice udrugu. Tijekom vrućeg vremena ,HVAC sustav uzima toplinu iz unutrašnjosti kuće i transportira van tako da hladni zrak može ostati u kući i cirkulira se kroz kanale . Kanali instaliraju se kroz rupe u podlogu , tako da oni mogu pokrenuti s tavana do nižih katova .
Ormar

ormar često se može koristiti za pokretanje kanala kroz njih . Tipičan kanal će samo potrajati oko 4 kubičnih metara ormaru u prostoru . To vam omogućuje učinkovito pokrenuti u kanal kroz ormar bez uzimajući gore dragocjen prostor ili žrtvovanja arhitekturu svog doma .
Pranja padobran

praonica padobran često može biti zamijenjen za povratak zraka. Stari praonica oluci često se nalaze u neposrednoj blizini centralnog spavaće sobe i proširiti na donjem katu . Njihova kompaktna veličina čini ih idealnim za korištenje kao povratna zrakoplovna kanalima . Naravno , pomoću pranja padobran za tu svrhu znači da će morati žrtvovati pranja praktičnost .
Kuhinja

ostava često radi s prvog kata na interijeru zid na drugom katu . Ova je opcija najbolja za vas , ako kvadrature ograničen , a vi ne želite da se bilo koji od raspoloživog prostora .
Spavaća

Dodavanje rad u ljepljivu spavaća soba može pomoći napraviti povoljan položaj za pokretanje oduška . To može biti potrebno dodati vod , a zatim suhozidom oko njega . Suhozidom će sakriti kanal , tako da izgleda kao da je dio zida , a pruža potrebnu vezu između prvog i drugog kata .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/interior-remodeling/1016123858.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.