Siguran načina da oduška u arstvo Efficiency

peći visoke učinkovitosti su plinske peći koje pretvaraju većina energije oni zahtijevaju izravno u toplinu . Ove nove verzije stvoriti učinkovitost ide natrag kroz ispuh izvlačenje bilo ostatak topline ponovno koristiti . Ove peći visoke učinkovitosti moraju biti propisno ventilirani raditi ispravno , što često znači stvaranje novih ventiliranje kanala u svojoj kući . Novi Kanali

Ako kupite novu peć visoku učinkovitost , vjerojatno će vam trebati za stvaranje novih kanala za ventilaciju . To znači da bez obzira gdje se stavite peći - je li u potkrovlju , podrum ili garaža - trebat će vam jednostavan pristup vanjskim zrakom . Garaža ili podrum peć može biti u stanju proći kroz zid , dok suu potkrovlju verzija može ići izravno kroz strop .
Dimnjak košuljicama

Ako imatestari dimnjak koji bi radije da oduška kroz , pregledati dimnjak da vidite kako je postrojilo . Peći visoke učinkovitosti imaju tendenciju da proizvode oštar plin koji može pojesti većini tradicionalnih dimnjaka cijevima . Ako ste spremni instalirati novu podstavu koja može odoljeti kiseli ispuh , možete iskoristiti ovu staru dimnjaka , ali ne samo putem dostupnog oduška bez provjere prvi.
Izravna odvodne

Izravna ventilacija se odnosi na sustav u kojempeć prozračen koristeći sustav dvocijevne koji ide izravno iz peći prema vanjskom zraku , obično bez korištenja postojećeg djelovanja ljepljive . Jedna cijev dovodi u zrak potreban za izgaranje , dok jedruga cijev odnese ispušni sigurno , sa zaštitom od korozije i drugim značajkama potrebne za rješavanje peći plin .
Jednom cijevi odvodne

jedinstvenog cijevi prozračivanja se odnosi na proces za prozračivanje pri čemu su oba ispuh i dovod zraka zbrinuta s jednom cijevi . Ova vrsta cijevi oduška mora biti više od četiri metra od vrata i prozore , ali to često ne zahtjeva puno posla za instalaciju . To je zapravo napravljen od vanjskog cijevi i unutarnje cijevi, tako da ispušni i dovod zraka može oboje biti usmjeren odvojeno .

Kako učiniti unutarnjih Framing

prvi korak u izgradnji zida gradi okvir . Svi okviri su sastavljene od više -manje ista dijela: gornje ploče , donje ploče i razne vrste privjescima . Zidovi bez vrata su nešto lakše kadriranje od zidova koji imaju vrata , ali oba projekta trebala bi

Více >