Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kuhinje >> Content

Bojenje izvođač Grade Ormari

Nema pravi magija uključuje mrlja tehnike . To jejednostavno stvar primjene . Ormari su velike , i zahtijevaju stalno kretanje pištolja i tkanine koji se koristi za uklanjanje mrlja . Uštedjeti nešto novca pri bojanju izvođač Grade ormari sebe . To je korisno , možete odabrati boju i primati pohvale . Definicija

Izvođač grade ormari , također se spominju kao modularne ormare , standardne su ormari . Oni su se okupili u komadima , i obično su jeftiniji od custom ormarića . Izvođači ih koristiti za priuštivost . To također može značiti ormarića nemaju završiti , koji se sastoji od samo golom klade na licu , s šperploča - ili, vjerojatnije, iverice - za unutarnje police i dovratnika . Nema ništa loše u izvođač razreda ormarića . Ako pravilno završio i instaliran , vi ne možete reći da je razlika , osim ako steiskusni stolar . Izvođač razred ormarića može uštedjeti stotine dolara , koji se mogu koristiti na drugim mjestima tijekom procesa gradnje .
Moduli

Modularni ili izvođač grade ormari mogu biti dostavljeni u kutijama . Uklonite sve ormare iz kutije , i ukloniti vrata i ladice . Budući da ste ih sve bojenje zajedno , izabrati garažu ili prostor dovoljno velik da držite sve , ako je moguće . Postavite kozlića za piljenje drva i stavite duge bilješku daske preko kozlića za piljenje drva za potporu ormarića . Postavite kao i mnogi od ormarića na daskama što je više moguće . Ako su već instalirani su ormari , to je u redu - možete ih obojiti gdje su. Ako je toslučaj , ukloniti vrata i ladice , stavite ih preko kozlića za piljenje drva , i ostaviti ormare na mjestu .
Sprej

velike stavke ili bulk stavke poput brojnih vrata i ladica zahtijevaju mrlju oprema za raspršivanje za učinkovitost . Brišući na mrlju rukom stvara mrlje i nepravilne boje , jer se ne osuši prebrzo . Počnite tako da se napuni 1 - pošteda mrlja pištolj s mrljom . Stavite na sigurnosne naočale i zaštitu za disanje . Sprej ravnomjeran , mokri kaput od mrlja na ormari jednu po jednu , počevši s unutarnje strane ormara . Move brzo na lice i strane , prskanje mokri kaput na svim izloženim površinama . Kada jedan kabinet je potpuno mokra s mrljom , zaustavljanje prskanja . Spusti pištolj i pokupite suhom krpom . Obrišite sve mrlje s lica i vanjske strane ormara . Vi ne morate mrlje obrišite iznutra. Samo pustite da se osuši kako je . Sprej svaku vladu , obrišite ga i premjestiti na sljedeću .

Vrata i ladice

učiniti sve vrata tako da ih polaganja preko kozlića za piljenje drva s drva ili ostataka drvo na vrhu . Smjestite se vrata licem prema dolje , sprej dva ili tri od njih , a zatim odmah ih obrišite suhom krpom . Premjestiti na sljedeća dva ili tri vrata i ponoviti . Akomrlja počinje sušiti u bilo kojem trenutku prije nego što ste završili prskanje , zaustaviti i obrišite ga ; ti si špricanje previše vrata . Flip preko vrata kada je završio prskanje leđa , i ponoviti bojenje na licu . Kada završite vrata , izvadite ih iz kozlića za piljenje drva i stavite sve ladice diljem kozlića za piljenje drva . Sprej unutrašnjost ladice kutiju prvi, a zatim lice . Zaustavite i mrlje obrišite lice sa suhom krpom prije nego što se osuši . Vi ne morate obrišite unutrašnjost kutije ; samo dopustitimrlju na suho . Omogućilo barem jedan sat na vodi ili mrlja na bazi otapala se osuši prije dodavanja lak . Dopustite najmanje 72 sati za mrlje na bazi ulja da se osuši . Konzultirajte upute proizvođača koje se nalaze na limenke za točno vrijeme sušenja .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/kitchens/1016030156.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.