Što po linearnom Foot za Ormari značiti ?

Ormari se mjere u nekoliko različitih načina , uključujući visinu, dubinu i širinu kabineta . Trošak vitrine je na temelju tih faktora plus materijala , kao što su vrsti drva , instalacije i hoće livlada je off - the-polica ili po mjeri . Kuhinja i kupaonica kabinet projekti često se procjenjuje po cijeni po linearnom pješice . Garaža i ormari se prodaju po jedinici , kao i linearno pješice . Ormar za pohranu ormari se prodaju na osnovi projekata i po danu . Definicija

linearni stopala se mjeri na temelju ukupnog broja ormarića , kako onih instaliran na podu, a one montirane iznad countertops . Na primjer , ako imate tri seta 36 - inčne ormarića na svakoj strani sudopera ,24 - inčni ormariću iznad sudopera i kuharica vrhu , plus 36 - inčni kabineta preko hladnjaka , to jeukupno 16 linearnih noge . Strane kabineta nisu uključeni u mjerenje . Samomjerenje na dnu donjeg i gornjeg ormara je uključena .
Troškovi odstupanja

24 - inčni ormar košta manje od 36 - inčni kabinetu isti materijali , jer manje materijala i vrijeme izgradnje se koriste za proizvodnju 24 - inčni kabinet . Šperploče s tvrdo furnira košta manje od svih tvrdo gradnje . Custom ormari izrađeni prema vašoj želji u pogledu veličine i materijala koštati više od ormara napravio za kupnju off polici . Ta odstupanja utječu na troškove potrebnih linearnih noge za taj projekt .
Po jedinici troškova

Ormari su po cijeni po kutiji jedinici . Iste veličine ormar može se razlikovati ovisno o tome da li je izrađen od prešanog drva s furnira , kao što su one u garažama i skladišnih prostora , ili tvrdo , tipične za kuhinjske ormariće. Trošak box jedinica najvjerojatnije ne uključuje instalaciju i to čak ne mogu uključivati ​​troškove montaže .
Troškovi projekta

cijena projekta za cabinetry i skladištenje u spavaću sobu ormaru će se temeljiti na komponentama , kvalitete i instalacije . Neki do-it -yourself ormar Organizatori su napravili za jednostavnu instalaciju od strane homeowner . Međutim , to je uobičajeno za projekt obnove kuhinji se temelji na linearnom snimke ormara i uključuju trošak ormara , suzenje iz stare ormare, izrada i montaža novih ormara . Kada se uspoređuju troškovi , provjerite da li ste uspoređujući iste troškove diljem ponuda .

Refacing Ormari

Ako si ne možete priuštiti da zamijeni ormare , razmislite refacing ih . Stare vrata ormara i ladice mogu ukloniti i instalirati nove . To vam daje mogućnosti da promijenite stil vašoj kuhinji ili kupaonici u određenim granicama . Refacing temelji na linearnom snimke ukupnih ormarića . Refinished ormari su drugu opciju . Cijene se temelji na linearnom snimke , ako ste u zapošljavanju projekt out . Konačno , tu jemogućnost lijepljenje furnira na ormarima . Taj trošak je manji od refacing , ali više od obnove .

Hrast vs Birch kuhinja ormarića

Razmišljajući o redoing svoju kuhinju ? Najdramatičniji način poboljšati načinkuhinja izgleda je promijeniti ormarića . Postoje deseci različitih šume , sintetiku i boja koje možete izabrati . Dvije popularne šume u cabinetry su hrast i breza . Oba d

Více >