Kako instalirati backsplash staklo u Corners

Staklene pločice mogu transformirati kuhinju . Polaganje pločica nije osobito teško . Čak i manje mozaik staklene pločice su lako instalirati , zahvaljujući papirnatim oblaganje samoljepive daleko . No, jedan od težih dijelova instaliranja staklo crijep backsplash je dolikuje gola. Možda ćete biti u iskušenju da instalirate pločice skroz u kutu bez ostavljanja prostora . To nije točno , jer su pločice potrebna mala količina za proširenje sobi . To je ono što vam je potrebno
Staklene mozaik pločice
Razina
olovku Screenshot Bijela lateks - modificirani thinset mort
nazubljenom lopaticom
drveni blok
Hammer
Water Screenshot Sponge
injektiranje
injektiranje plutaju
injektiranje spužva
Katranizirati
Prikazati više uputa Screenshot
1

Provjerite zidove kako bi se osiguralo dasuhozidom je u dobrom stanju . Učvrstite suhozidom kao neophodnu prije ugradnje stakla backsplash pločice .
2

nokautirati staklene mozaik pločice na podu ili pult ispod radne površine. Premjestiti staklene pločice okolo dok ste zadovoljni s izgledom . Označiti izgleda liniju na zidu . Ovaj raspored linija će bitipolazište za ugradnju pločica . Raspored crta je obično u središtu backsplash iznad štednjaka ili sudopera . Koristite razinu i olovku stvoriti liniju .
3

nanesite bijeli lateks - modificirani thinset mort na zid pored izgleda skladu s nazubljenom lopaticom . Spread mort u malim količinama u isto vrijeme tako da ne isušuju prije nego što možete instalirati pločica .
4

Počevši na dnu backsplash i radi do zida , instalirajte staklene pločice . Nakon stavljanja svaki crijep list , stavite drvo blok preko pločica i dotaknite blok s čekićem . Kuckanje blok će čak iz visine pojedinih pločica .
5

Instalirajte staklene pločice dok ne dođete do unutar kutak backsplash . Kada dođete do ugla , Butt rubove pločica uz rubove pločice na susjedni zid . Tu bi trebao bitimali prostor u kutu iza pločice gdje su se ova dva zida susreću . Akosusjedni zid nije popločan , možete jednostavno staviti gumene pločice odstojnik između zida i pločica . To će vam dati prostora za proširenje . Pričekajte da se mort da se suši 24 sata .
6

Izvadite papir suočava s pločicama . Nabavitespužva mokra , a primjenjuju se vode na papir okrenut dok ga lako oguli . Ako se ne guli daleko lakše ,papir nije dovoljno mokra .
7

zaptivnog staklene pločice s žbuke plovak . Smash talog na pločica zglobova , a zatim uklonite višak s pomičnim zarezom. Počistiti ispred pločica s vlažnom spužvicom žbuke . Pričekajte da se talog se suši 24 sata .
8

Katranizirati backsplash . Spread kapljicu zatvaranje pukotine dolje kutu . Spread katranizirati prstom . Nosite vlažnu krpu obrisati slučajne mrlje na pločicama kao i ti ići . Ponovite s donjeg ruba radne površine. Dajtezatvorene pukotine 24 sati da se osuši .

Kako izgraditi pult Korbal

U srednjovjekovnoj Europi , razraditi corbels su oblikovale od kamena podržati trijema krovova gdje se ljudi ušli zgrade . Uz odvratan lica i groteskne dizajna , corbels su funkcionalne , ali također odražava puta , osvjetljavajući duh praznovjerja i

Více >