Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kuhinje >> Content

Kako Raspon nape Work

? Kuhinjske nape u rasponu od malih jedinica priključenih na donjoj ormara u velikoj , ukrasne jedinici koja visi nad štednjakom . Bez obzira na veličinu i izgled haube , ovaj komad kuhinjske opreme raspršuje neželjene mirise kuhanja i nusproizvoda napraviti ugodnu i sigurnu kuhinju okoliš . Namjena

Kuhinje su pune mirisa , topline i vlage zbog kuhanja aktivnosti . Ako imate niz plina , također imate nusprodukata izgaranja od korištenja domet . Svrha napa je da ih izvadite iz okolice štednjak . Napa činikuhinja osjetiti i miris bolji dok ste kuhanje . Ona također poboljšava sigurnost kuhinji uklanjanjem onečišćenja iz zraka .
Komponente

napa ili sklopa jevidljiv izvana tijelo jedinice . Ova komponenta je ono što pomaže snimanje emisije kao što su ustati iz peći . Sustav ventilatora ili puhala privlači zraka i emisija u napa i kroz kanale koji vode na otvorenom . Napa sustav Asortiman također uključuje i filtere i cjevovodi koji nisu vidljivi iz same kuhinje .
Funkcija

Kadnapa uključen ,puhala sustav povlači plinova , dima, masti , dima i mirisa od ploča za štednjak . Dok su ove stavke , naravno, ustati ,fan ih izvlači brže zadržati područje dobro ventiliranom kao što kuhati . Nakon što se u sustavu ,zrak prolazi kroz filtere u zamku masnoću . Sustav potom usmjerava emisije iz kuhinje kroz vodovima u zidovima ili stropovima . Ne - ventilacijske nape poslati zrak kroz filtere i potom reciklirati ga natrag u kuhinju , ali mnogi od onečišćenja još uvijek ostaje u zraku . Downdraft jedinice često su priključeni pravo na raspon i hvatanje i gurati zrak kroz kanale koji se pokreću ispod poda .
Savjet

Pravilno dimenzioniranje i instalacija je ključ za napa raditi učinkovito . Niska , široka napa je u stanju bolje snimiti emisije iz raspona kao što kuhati . Pravi put za vodovima koje vodi u prirodi najbolje radi za potrebe ventilacije . Minimiziranje skretanja u kanalima za najbolji protok . Da bi napa u ispravnom stanju , morate obaviti neki redovito čišćenje i održavanje . Pregledajte upute za haubu kako bi se utvrdilo točno kako ste trebali očistiti područje i kada filteri treba zamijeniti .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/kitchens/1016030317.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.