Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kuhinje >> Content

Što jeSudoper Pregrada

? Sudoper djelitelji mogu transformirati sudoper , što je više svestran i poboljšava svoju funkciju . Oni su ili su instalirani u sudoperu od strane proizvođača , ili su dostupne kao zasebne proizvode koji se mogu instalirati strane kuće . U svakom slučaju , djelila dopustitihomeowner da obavljaju različite funkcije u jednom sudoper u jednom trenutku , ali oni moraju biti instaliran i pravilno dizajnirani da rade dobro . Opis

Većina sudoperi dostupni kod kuće supply trgovinama su dizajnirani s dva bazena , a već imaju sudoper djelilo s odvojenim odvode na svakoj strani . Ponekad jedan odvod instaliran s odlaganje smeća . Nedostatak mnogih sudopera razdjelnika je da se smanji vertikalni prostor za pranje velikih predmeta . Kako bi se riješio taj problem , neki noviji sudoper šestar modeli su niži , što je lakše ostvariti poslove kao što su čišćenje kolačića plahte i tave . Također možete kupiti razdjelnika iz kuće opskrbe trgovina i instalirati ih sami . Oni se često sastoje od aluminija i održao s gumenim čepovima za formiranje vodonepropusno brtvljenje , učinkovito formiranje dva bazena .
Instalacija

Ako instalirate svoj ​​sudoper šestar, važno je postaviti djelitelj manji od pulta kako bi izbjegli vodu koja teče iz bazena . Postavite djelilo na mjestu , imajući u vidu da je u potpunosti će zapečatiti jedne strane, sdruge strane. Ako postoji samo jedan odvod u središtu sudopera , postaviti razdjelnik sa strane i izbjeći stavljajući ga gdjeje odvod . Inače , voda mogla teći kroz s jedne strane nadrugu.
Funkcija

Veliki bazeni mogu imati koristi od sudopera djelitelja , kaouređaj omogućuje vam da izvesti dvije različite funkcije u jednom sudoperu . Na primjer , jedan sudoper može biti ispunjen vodom za pranje posuđa , adrugi se odvodi za ispiranje svrhe . Osim dodavanja svestranost ,sudoper djelitelj može spriječiti poplave ako je pravilno instaliran . Kada preljeva jednog bazena ,preljeva izlijeva u suprotnom umivaonik , dokrub se nalazi niže . No , ako su oba sudoperi prepun ,djelitelj neće učiniti mnogo dobra .
Repice Mats

djelitelja tepisi su proizvodi koje dodaju dodatnu funkciju na vaš sudoper djelitelja . Ovi tepisi su obično sastoji od gume i ležao na vrhu šestar . Oni omogućuju pohranjivanje sudopera alata kao što su četke , spužve i krpe . Neki se sastoji od antimikrobne tvari koja sprječava nakupljanje bakterija, mrlje i neugodne mirise .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/kitchens/1016124241.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.