Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kuhinje >> Content

Kako pokrenuti gasovod na otok za kuhanje

kuhanje postavljena u kuhinjskom otoku daje pristup kuhar na plameniku, iz više smjerova i više fleksibilnosti u dizajnu ostatak kuhinje . Akoza kuhanje je powered by propana ili prirodnog plina , morate pronaći put za plinovodu od zida do otoka koji je siguran i zabit . Najlakši put za naftovodot je ispod poda , između greda u podrumu , dolazi se kroz pod izravno u kuhinju island.Things što vam je potrebno
Long svrdlo , 1/2-inch promjer < br > Drill
Mjerna vrpca
Fleksibilna bakrene cijevi , 3/8-inch promjer cijevi
razgrnutom alat
Ključevi podešavajući
cjevovoda bitve
Nails , 1 inča dugo
Hammer < br >
deterdžent za pranje posuđa Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izbušite 1/2-inch-diameter rupu kroz vanjski zid svoje kuće u nekom neupadljivom mjestu . koja je niža od kuhinjskom podu i da ulazi u podrumu ili puzati prostora . Možda ćete morati kupiti ili iznajmiti ekstra dugo svrdlo da to postigne .
2

Izmjerite udaljenost od spremnik propana ili prirodnog plina povezivanja na mjesto svog kuhinjskog otoka ruti da je vaš gasovod će potrajati . Dodajte 2 noge do te mjere kao marginu pogreške i izrezati komad 3/8-inch-diameter fleksibilne bakrene cijevi na ovu dužinu .
3

Spojite cijev na spremnik propana ili prirodni plin spajanje . Ovisno o prirodi spremnika ili povezivanja , to se može učiniti na više načina . Obično se radi o stavljanju narezano ugradnju u cijevi , plamteći kraj cijevi i uništava spaljenom kraj na bradavici propana tenk .
4

Feed cijevi iz spremnika kroz otvor u Vanjski zid u podrumu površine . Pokrenite cijevi do točke neposredno ispod kuhinjskog otoka , podržavacijevima svakih 2 noge s klin pribijen na strani greda .
5

Izbušite rupu kroz pod u kuhinju otoka . Hranjenje bakarne cijevi se u kuhinju otoka .
6

Pričvrstite cijev za kuhanje pomoću iste korake koje se koriste za spajanje na drugi kraj u spremnik propana .
7

Provjerite oba veza za propuštanja šireći sapunicu na veze , okreće se na plin i promatranje za mjehurića . Ako vidite bilo , odmah isključiti plin i ponovno povezivanjedolikuje .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/kitchens/1016124266.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.