Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kuhinje >> Content

Kako produljiti na kuhinjskom stolu za stroj za pranje posuđa

Produljenje counter za perilicu jejednostavan proces koji uključuje dodavanje dodatni komad pult . Imate gotovo neograničene mogućnosti prilikom odlučivanja što će koristiti za produženi pulta . Možete odabrati odgovarajući brojač ili stvaranje kontrasta pomoću nešto što nadopunjuje trenutne brojila i dekor . Ako postojeći brojači su granit , mramor ili drugi kamen koji je instaliran od strane stručnjaka , trebat će vamprofesionalni instalirati ekstenziju , ako je to od iste material.Things morat ćete Srpski traka mjera
2 - by - 2 ploče
ljepilo za drvo
vijke
Drill
Stud Finder Srpski 3/4-inch MDF ( Vlaknaste Ploče srednje gustoće )
Paint
kist Screenshot Trim
Brad nokti
laminata countertop
olovku Screenshot Tape
cirkular
ravnalo Screenshot Tkanina
Katranizirati
Prikazati više uputa Screenshot Napravite i Priloži Frame < br >
1

Izmjerite dubinu kabineta koji će biti uz stroj za pranje posuđa . Zatim , izmjerite širinu u stroju za pranje posuđa . Obično , ormari su 24 cm dubine i perilice posuđa su 24 cm širine , dakle ,izvan kadra treba mjeriti 24 inča po 24 inča .
2

stvoriti okvir za potporu plohu pomoću 2 - by -2s , ljepilo za drvo i vijci za drvo . Pustiteljepilo izliječiti .
3

Pronađite zidnih vijaka u zidu iza kojegperilica će biti instaliran . Pričvrstite okvir na zid studs pomoću vijaka ; zatim , priključite je u susjednom kabinetu pomoću vijaka u redovitim intervalima . Budite sigurnivrh okvira je u razini s vrhom od susjednih ormara .
Cut i instaliratiKraj Piece
4

Izrežite MDF stvoriti krajnika koji će sakriti stranu perilice i podršku vanjskog ruba pulta . Dubina i visina komad odgovarati dubinu donjeg cabinetry , u ovom slučaju , 24 centimetara duboko po 34 1/2 cm visok . Za bolju podršku okvir i brojač ,MDF će biti ispod 2 - by - 2 . To značiMDF treba smanjiti kako bi se omogućilo dubine , što je 1 1/2 inča2 - by - 2 . Konačna veličinaMDF u ovom slučaju će biti 33 centimetara visok je 24 centimetara duboko .
5

Stavite MDF na mjestu ispod vanjskog ruba okvira i pričvrstite vijcima . Koristite razinu kako bi se osiguraloMDF je ravna , a zatim pričvrstite dno njega na podu , vožnju vijaka u MDF- u kut prodrijeti do poda . Završi MDF po slici to odgovarati kuhinja cabinetry .
6

Pričvrstite smanjiti na vanjskom rubuMDF pomoću brads ili završni nokte . Cilj je završiti izgled , kao i skrivanje vijke .
Pripremiti i instaliratilaminata Countertop
7

Izračunajte širinu novi komad pult . Tipično , countertops prevjes strane nižih ormarića između 1 i 1 1/2 inča . Da biste odredili širinu pult , dodati širinu kadra na dubini od MDF dobiti mjerenje 24 3/4 inča . Kako bi imali countertop prevjesMDF po 1 1/2 inča , dodajte 1 1 /2 do 24 3/4. Širina pult trebao biti 26 1/4 inča .
8

ležao slikara traka duž pulta , gdje će se rezati kako bi se spriječilo parčad . Izmjerite i označite 26 1/4 inča u redovitim intervalima . Zatim , koristite ravnalo i olovku za crtanje poko liniju na vrhu trake .
9

Izrežite komad laminata pult veličini kružnim pilu . Skinite traku i brišite prašinu s površine .
10

Postavite pult na okvir . Pričvrstite ga vijke s donje strane okvira . Budite sigurni da su vijci su dovoljno dugo da prodre donju stranu pulta , ali ne toliko dugo da će doći do vrha njega .
11

Nanesite katranizirati šavove između novog komad pult i već postojećih countertop ; glatke zatvorene pukotine liniju .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/kitchens/1016124423.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.