Granit Tutorial

Granit jeprirodni magmatske stijene . To je omiljen kao građevni materijal zbog svoje ljepote i žilavost . Granit je jedna od najtežih prirodnih kamenja dostupnih na komercijalnom tržištu . To je vodootporan , otporan na toplinu i izdržljiva kada je izložena elementima . Granit je također bogat i vađeni iz kamenoloma u zemljama širom svijeta . Sastav

Granit pripada geološke klasi magmatskim stijenama . Ove vrste su formirane stijena polaganim hlađenjem magma tijekom postupka da bi se tisuće godina . Ovaj spor proces hlađenja dopušteno za rast kristalnih materijala , prvenstveno kvarca , u granitu . Ovi kristali su odgovorni za davanje Granit svoj ​​jedinstveni , dekorativni izgled . Vrsta kristala koje se stvaraju u granitu može rezultirati raznim bojama i uzorcima u stijeni . Feldspata i mica su ostali minerali koji se najčešće nalaze u granitu .

Nekretnine

Granit je jedan odnajteže od svih prirodno pojavljuje materijala , s tvrdoćom rejtinga oko 7 na Mohsovoj ljestvici , u odnosu na dijamant , koji ima ocjenu 10. . Iako granit je vrlo teško , to može biti usitnjeno ili razbijen , ako udario tvrdim predmetom. Granit je vrlo gusta , tako da se odupire bojenje . To može biti polirana do visokog sjaja , što ga čini atraktivnim za dekorativne namjene . To je otporan na temperaturama uobičajenim za kućanstvo koristi topline , ali može utjecati na intenzivne topline .
Prijave

Granit je tvrd i otporan na habanje , što prikladnim za korištenje kao podne pločice u stambenim, poslovnim i općinske postavkama . Granit se može rezati , isklesan ili pilane u tanke ploče . To može biti isklesane i oblikovane bez proizvodnje sekundarnih nedostatke , što ga čini prikladnim za spomenike i spomen kamenja . Njegova otpornost na toplinu i trajnost su napravili granitapopularan materijal za kuhinja countertops . Od granit je vodootporan može se koristiti da se postroje tušem i kadom staje .
Radon

sve prirodno pojavljuje stijenama , uključujući i granita , imaju potencijal sadrži radioaktivne materijale poput radija ili urana , prema američke Agencije za zaštitu okoliša . Kad ti radioaktivni elementi propadati oni proizvode bezbojna, bez mirisa , radioaktivnog plina radona zove . EPA napominje da granit je manje vjerojatno od nekih drugih uobičajenih građevinskih materijala za emisiju radona , zbog Granit je neporoznim prirode . Ako ste zabrinuti zbog mogućnosti radon u svom domu zbog prisutnosti granitnim pločama ili countertops ,EPA preporuča testiranje zrak u vašem domu s do-it -yourself test kit .

Kako napraviti kuhinja ormarića sa skrivenim Šarke

Ormari obično zauzimaju dobar dio kuhinjskog zida prostora , uglavnom definiraju sobi izgled i čini veći dio svog prostora za pohranu . Ako obnoviti svoju kuhinju ili samo želite osvježiti svoj ​​izgled , pokušajte zamijeniti ormare, vrata ormara ili

Více >