Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kuhinje >> Content

Mogu li koristiti Stain napraviti Moj zaptivnog Tamnije

? Mort jebitan dio instalacije pločica . Ona ispunjava prostore između praznine i čini pločice više izdržljiv . Jednom instaliran , utore daje crijep uglađen , popunjeni izgled i sprečava probleme s ljuštenja i pucanja . Kao pločica i talog početi dobi , nadogradnjemort između pločica bude potrebno ; Među najlakših načina da to učinite je dodati neke nove boje . Ponovno bojenje Mort se postiže korištenjem ponovno bojenje Agent: bilo boje ,mrlja , ilimort specifičnih proizvoda . Priprema

Prije bilo bojanje proizvod koji se nanosi , morat ćete temeljito očistiti pločica i talog . Koristite kiseline temelji čistač za uklanjanje bilo površinsku masnoću, mrlje ili drugi gunk . Kiseline za čišćenje će također ukloniti gornji sloj žbuke , otkrivajući čistu, neoštećenu površinu što je bolje za boje i mrlja . Za najbolje rezultate ,boja mora biti na bazi vode ravna boje , ne caklinu , pridržavati ispravno . Vlažan kist je potrebno primijeniti boju do žbuke. Boje bi trebalo biti dopušteno da se suši 24 sata , a zatim zapečaćena kako bi se spriječilo oštećenje . Proces bojanje poslužit će potamniti svjetlo pločica , ali neće raditi , kao i obrnuto .
Cementne injektiranje

vrsta žbuke je ključ u odlučivanju koji potrebno je vrsta sredstva za bojenje . Cement - based Mort se ubraja među najstarije vrste na tržištu , ali više nijevodeći opcija . Pala je iz mode , jer je imala problema jer suši , bili su nepopustljiv, a bolovao od pukotina , pauze i nedosljedne bojanje . Mrlja ili žbuka u boji jenajbolji izbor za ovaj materijal jer je , naravno, porozna . Nakon što je primijenjenu boji ,sloj vodootporne brtvljenje će zadržatiboja izgleda dobro .
Epoksi mort

epoksi mort jenajkorišteniji injektiranje u modernoj gradnji . To je proizveden pomoću kombinacije i smole i , za razliku od betona žbuku , će odoljeti pukotine, razbija i druga pitanja . To koštamalo više od betona žbuku , ali će vječno trajati osim ako izložena niskim temperaturama . Samo o bilo koju vrstu bojila koje će raditi na epoksi , uključujući i ravnu ulja ili lateks bojama na bazi , mrlja i križića bojama .
Odabir boja

Ako žbuka je oštećen , usitnjeno ili napuknut , zamjenom postojećeg materijala , vjerojatno će biti potrebno . Mort je dostupan u različitim bojama ; specifični izbor ovisi o proizvođaču . Miješanje jeproces odabira boju, sličnu onoj koja je već prisutna , idealan je izbor za situacije u kojima samo jedna ili dvije pločice treba zamijeniti . Najčešći boja opcije uključuju boju koja odgovara ili je slična pločica . Odabir boja koja je u suprotnosti s postojećim pločica je još jedna mogućnost , te će stvoriti šahovske izgled .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/kitchens/1016124799.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.