Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kuhinje >> Content

Jesu li Formica Ormari bojati ?

Ormari su jedan od najvažnijih aspekata kuhinje dizajna . Kupnja cijeli novi set je ponekad troškovi previsoki , jer oni često konzumirati velike stezne glave za pregradnja proračuna . Kako bi uštedjeli novac , renoviranje postojećih ormarića jeizvrsna alternativa . Formica ormari su prilično jednostavne obnoviti , amaterijal je obojiva s vrlo malo pripreme . Jednostavan kaput boje , učinit će veliku razliku , dokje tijelo kabinet je u dobrom stanju . Zamijenite vs obnoviti

Formica će trajati negdje između 15 i 30 godina , kada je zbrinut ispravno . Kada poduzimamo kuhinja prepraviti , moguće je izbjeći trošak svih novih ormarića opremanjem postojećih komada . Prije odabira renoviranje , to je važno kako bi bili sigurni da sama vlada je u dobrom stanju . Ako se kabineta lica zastario , oni su zamjenjivi za manje novca nego cijeli novi set . Ako nema zareza padaju ili ogrebotine su prisutni ,dobra slika bi trebalo biti dostatno za ažuriranje Formica ormarića . Uljanih boja su najbolje koristiti na ormare , kao i oni će biti lakše držati čistim i izgleda dobro .
Slikarstvo Formica Srpski Srpski

Formica je, naravno, glatka , gladak površine , što ga čini teško slikati bez neke pripreme . Važan prvi korak je da koristite čistač na bazi amonijaka kako bi uklonili masnoću ili ostataka . Sve površine koje zahtijevaju slikarstvo treba lagano izbrusiti . Ovaj proces uklanja ispod - the- površinske gunk i stvara malo grube teksture za primer da se drže . Nanesite primer pomoću pjene valjak ; to mora biti suha potpunosti prije premještanja. Sand još jednom vrlo lagano ukloniti sve neravnine ili nesavršenosti . Primjena boja jesljedeći korak i obično zahtijeva više od jednog sloja . Završni sloj poliuretana je prenesena u boji nakon što se osuši ; to će štititi ormare i boje od oštećenja .
Formica Benefits

Formica je oko od ranih 1900-ih , pa je među najdužih prikazivati ​​proizvoda na na tržištu . Danas je dostupan u nekoliko desetaka boja i tekstura , idealne za ugradnju u s većinom kuhinja dekora . Iako Formica će biti oštećen vrućine , to je otporan na mrlje i oštećenja vode , i zato što nije porozna , rast bakterija nije problem . Ako šteta ne dogodi , Formica je jednostavno i relativno jeftino zamijeniti .
Dekorativne tehnike

Nekoliko dekorativne tehnike postoje da bi Formica nalikuju prirodni kamen za homeowner koji želite dodati poseban dodir s njihovim ormarima . Granit izgled zahtijeva korištenje tri nijanse boje , poželjno u boje koje se međusobno kontrast . Mortna se okrenuo na prvi, a zatim flecked s kontrastnim tonovima . Ove mrlje dodaju pomoću more spužvu ili četkicom. Prirodni kamen izgled zahtijeva dodatak šljunčanom teksture . To se postiže dodavanjem kamena završiti sprej - na boja, dostupna od Rustoleum i Krylon , ili pomoću boje koje podsjećaju na boju prirodnog kamena . Točkicama od tih boja s morskom spužvom ili valjkom će stvoriti koštice izgled kamena .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/kitchens/1016124915.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.