Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Kuhinje >> Content

Kako Vežite Kabinet Rails Into Brick & Žbuka

Iako možete priključiti ormarića izravno cigle i žbuke pomoću samonarezne zidane vijaka , zidanje svrdla imaju tendenciju da " hoda " na početku bušenja rupe u tvrdim podlogama ? ; to ga čini teško na razini zidne ormare točno. Jednostavniji i učinkovitiji način je da koristite visi željeznički sustav . Odaberite metalne ograde ovjesa s izduženim rupa za pričvršćivanje . Akodrill " šetnje " nešto , što može razini tračnica podešavanjem vijka u utore prije stezanja them.Things Vi ćete morati Srpski suspenzije željeznicom montažne kuke
vijke
akumulatorska bušilica /odvijač < br > olovku Screenshot Čelik mjerenje traka
razuljom Screenshot Metal ovjes rail
Hacksaw
ispravnu veličinu zidane malo
udarnim
samonareznim zidanih vijaka
Hammer < br > Screenshot Prikaži više uputa
1

Pričvrstite ovjes rail montažnih kuka sigurno u unutrašnjost gornjim stražnjim kutovima bočnih kabinet panela . Pobrinite se da su krajevi kuka u ravnini sa stražnje strane ormara prije učvršćivanjem pomoću odgovarajućih vijaka za drvo i akumulatorske bušilice /vozača . Ovisno o izvedbi svog ormarića , možda morati smanjiti uskih utora u leđa gornjim uglovima , akokabinet za smještaj kuke .
2

Mjera i označite željeznički montažnu visinu na zidu s olovku i čelika metar. Postavite dugo duh razinu na ovim znakom ; centrirati mjehurić i pisar vodoravnu smjernicu preko zida .
3

Start na lijevom kutu . Izmjerite udaljenost između unutarnje strane lica na zidu kabineta . Prenesite ovo mjerenje i odsiječe željenu duljinu metalne ovjesa željeznicom s pila za metal
4

Mark liniju koja predstavlja lijevi rub nosivu tračnicu na zidu . ; Udaljenost između lijevog ruba tračnice i polazište mora bitiiste debljine kao bočnom zidu kabineta . Postavite ogradu na zid uz lijevi rub svrstao s bočnim znakom igornji rub postrojilo se s vodoravnom smjernica preko zida .
5

Postavite vrh oštrim olovku u željeznicu montažu rupe i pratiti njihove obrise na zid . Uklonite razvodnik i označiti središnju točku ovalnih montažnih maraka rupu s olovkom .
6

Stegnite ispravnu veličinu zidane malo u čekić bušilica . Postavite bušilicu na " čekić " položaju i stavite vrh malo u odnosu na središnju marku u prvoj ovalni utor konture . Nanesite umjerenu pritisak i pritisnite okidač dorupa je počeo točno. Povećajte tlak i nastaviti bušenje rupa na potrebnu dubinu . Ponovite postupak bušenjem drugi ugradbeni rupu .
7

Postavite ovjesa ogradu na zid , tako da je gornji rub linije se s vodoravnom smjernica . Umetnite lijevi samonareznim zidane vijak u željezničkom i lagodan vijak dolje s bušilica /odvijač .
8

Postavite libelu na vrhu ograde i dodirnite drugi kraj gore ili dolje čekić do mjehur je usmjeren . Dvaput provjerite kako bi se osiguralo da jevrh ograde i dalje se postrojilo se s vodoravnom smjernica ; prilagoditi ako je potrebno i dobro zategnite sigurno s bušilica /odvijač .
9

Osigurajte ogradu na zid s druge zidane vijka . Podignite kućište na mjesto , utor montažnih kuka na ovjesa željeznicom i spustite kabinet . Postavite duh razinu na vrhu ormara kako bi se osiguralo da je još uvijek na razini .
10

Ponovite ovaj postupak i montirati preostale ormarića za dovršetak instalacije .
< br >

od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/kitchens/1016124969.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.