# >> Dom i vrt >  >> Building & Remodeling >> Kuhinje >>

Instalacija Visina za kuhinjski zid pločice

Morat ćete umjetnički oka kako bi se utvrdilo dizajn aspekte pločica rada . Međutim ,vizualno privlačan kuhinja dizajn koji radi u tipičnim situacijama obično je jednostavna i elegantna . Želite svi kuhinjski inventar , uključujući cabinetry i aparate , gledati uravnotežen i skladan u tome kako su se međusobno nadopunjuju . Osim ako imate high- tech kuhinje zahtijeva bold boje ili uzorak sa "wow" faktor , standardna pravila su prilično lako slijediti . Pomiješajte pločica Pa

Planirati zid prostor kuhinje, ormare i aparate na prvom mjestu. Trebali bi planirati crijep rad po kuhinji , a neobrnuto . Crijep za zidove , ormarići ili podnice jepomalo teška materijal . Težina pločica dodaje ljepotu i snagu ; Međutim , što se obično ne želite dodati previše pločica u gornjim 3 noge sobi . U većini situacija ,pločice će ići veći od visine ramena .
Stvaranje Sound omjeru

Izmjerite kuhinju i prijenos svih dimenzija da graf papir . Vi ne možete pogoditi što će izgledati prikladno . Koristite bojice za crtanje kuhinja . Skicirati pločica rad i njegovu točnu boju , tako da zid pločice izgledaju skladno s boravkom . Na primjer , koristite 4 metra visoka oblaganje učinak bijelog porculana pločica s 1 - noga granici lovac zelenog mramora pločica . To činioblaganjeukupno 5 metara visoka . Boja gornje zidove bijele , kao i , kao jedan izbor .
Odgovarajuće Jedan zid s podova

možete pokriti cijeli zid kako bi se slagala podne pločice . Ako koristite crne staklene pločice na kuhinjskom podu , na primjer , možete pokriti jedan zid od poda do stropa u tim pločicama . Koristite blagavaonu od nehrđajućeg čelika i nehrđajućeg hardver na kuhinjskim ormarićima za high - tech izgled . Dobiti više seoskoj kući izgled pomoću žute podnih pločica i žute pločice s jedne cijelog zida , kao drugu opciju .

Ujediniti Kabinet Spaces

Pokrijte backsplash područje s pločica između gornjih i donjih ormarića . U tom slučaju , ne postoji točna dimenzija visine instalirati pločica . Vi ćete želite pokriti cijeli prostor , čak i ako su gornji ormarići postavljen iznimno visoko na zidovima . Opet , sami će presuda dolaze u igru ​​, jer ne postoje dvije kuhinje su podjednako . Graf papir je izvrstan način da se definira konačni izgled prije instaliranja pločica .
Naglasite visokom Prostor

pločica može stati u podgledna područja na razini stropa . Ako ste instalirali bijele ormare s 1 - noga podgledna prostor nad njima , to je privlačnih dodati crijep rad u podgledna području . Možda ćete instalirati malu modrom pločice s bijelim fugiranje iznad ormarića na utakmicu identične countertops s modrom pločice s istim žbuke rada .

Kako instalirati posuđa Uz podešavanje visine

stroj za pranje posuđa ne može sjediti na svojoj visini , kada ste prvi put gurnite ga na mjesto , inače instalacija i uklanjanje perilicu će biti puno teže . Nisu svi kuhinjski podovi sjediti razinu , što znači da se perilica neće sjediti razinu , o

Více >